עבור לתוכן

למה כולם בונים פה מפרטים בפורום עם מעבדי דואל קור של אינטל ולא AMD ???

Featured Replies

פורסם

אל תהפכו את התרד הזה ל"מה הגיל שלך"....

וכמו שציינו מעליי התקציב והשימושים הם מה שקובעים בסופו של דבר...

• תגובות 40
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שאלת ה"יותר טוב" היא לא רלוונטית בגלל התכונות השונות של המעבדים האלה. כל אחד צריך לקבוע לעצמו מה יותר טוב לצרכיו בלבד. ילד בן 13 14 סביר להניח שעדיף לו AMD למשל כי מה שיעניין אותו זה רק משחקים. גילאים מבוגרים יותר שמה שיש להם בראש זה יותר ממשחקים - עיבוד וידאו משפחתי לדוגמא, עדיף להם אינטל וכו' וכו' יש הרבה דוגמאות. כמו שאמרתי שניהם טובים אך רק המשתמש יחליט מה יותר טוב מבחינתו.

אבל זה כבר לא משנה כל מעבד כפול ליבה היום גם של אינטל וגם של AMD לא מגביל אותך במישחקים של היום

וגם לא ברוב הדברים האחרים

בעתיד יהיה לזה מישקל שיצאו מישחקים יותר כבדים אבל עד אז יהיו מעבדים אחרים בשוק

היום לדעתי יש מישקל לצריכת חשמל ומחיר וכמובן לשיקול הגדול לחקות לקונרו וM2 או לא לחקות

פורסם

רוב האנשים ה"מבינים" פה הם מעל 18 אני חושב...

לא מסכים בכלל :nono:

שאלת ה"יותר טוב" היא לא רלוונטית בגלל התכונות השונות של המעבדים האלה. כל אחד צריך לקבוע לעצמו מה יותר טוב לצרכיו בלבד. ילד בן 13 14 סביר להניח שעדיף לו AMD למשל כי מה שיעניין אותו זה רק משחקים. גילאים מבוגרים יותר שמה שיש להם בראש זה יותר ממשחקים - עיבוד וידאו משפחתי לדוגמא, עדיף להם אינטל וכו' וכו' יש הרבה דוגמאות. כמו שאמרתי שניהם טובים אך רק המשתמש יחליט מה יותר טוב מבחינתו.

גם לפני זה אי אפשר לקבוע סופית מי יותר טוב.

לא כל INTEL טוב יותר מ AMD באותה רמת מחיר בעריכות. ואותו הדבר שלא כל AMD טוב יותר מ INTEL במשחקים.

משווים רק 2 מעבדים, לא חברה שלמה!

פורסם

לא מסכים בכלל :nono:

למה לא?

פורסם

אל תהפכו את התרד הזה ל"מה הגיל שלך"....

הבא שמדבר על גיל מקבל באן עד גיל 18, ואם הוא כבר עבר 18 הוא יקבל באן עד ליומולדת הבא שלו

א. לא משווים כפולי ליבה עם חדי ליבה

ב. אינטל כפול ליבה עדיף רק לפוטושופ וגם זה לא תמיד

פורסם

אינטגרל סיכם את זה יופי. הרכבתי מפרטי AMD כשהם היו עדיפים, כשלאינטל היה רק את ה820 במחיר של 1600 שקל. עכשיו ה-820 עולה 1300 שקל, ה-805 אוכל מעבדים שעולים פי 3 ממנו ועולה רק 900 שקל, ויש את ה-920, שהוא היציאה הכי טובה של אינטל למחשבים שולחניים מאז פנטיום 3.

כפלטפורמה, אינטל ו-AMD עולים אותו דבר. להרכיב מערכת עם 3800 או עם 920 יוצא אותו כסף, ככה זה. עכשיו, במערכות יקרות שנועדו למשחקים, המעבד אינו צוואר הבקבוק. לא ה920 ולא ה3800 יגבילו ביצועים, ולכן זה לא שיקול.

רוב הבנצ'מרקים תלויי המעבד נופלים להנה או להנה, עם עדיפות מרג'ינלית ל3800, לא מספיק כדי להוות שיקול.

שני שיקולים אחרים הם אפגריידביליות ואוברקלוק, ובשניהם אינטל נכון לרגע זה לוקחת.

לפיכך, אני בוחר באינטל. לפני חודש וחצי הייתי בוחר ב-AMD, ויכול להיות שעוד 4 חודשים אני שוב אבחר בAMD. אין כאן עניין של העדפה אישית, זה הכל שיקולים קרים.

פורסם

יש גם תשיקול של צריכת חשמל ובזה AMD מובילה כרגע אבל בסך הכל אנחנו כרגע במצב מצוין שגם לאינטל וגם לAMD יש מעבדים מעולים

במחיר סביר

יש אומנם תעינין בקשר לזיכרונות אבל גם זה יפתר בקרוב (AMD לא תומכת בDDR2 ולאינטל אין תמיכה בDDR2 במהירויות באמת גבוהות)

ושאני חושב על זה שהקונרו אמור לתת הרבה יותר ביצועים +צריכת חשמל נמוכה יותר ושAMD מבשלת תM2

העתיד ניראה מאוד טוב(לא שהמצב היום רע)

פורסם

צריכת חשמל חשובה יותר בנידיים ובשרתים ופחות בPCים.

פורסם

צריכת חשמל חשובה יותר בנידיים ובשרתים ופחות בPCים.

חשובה יותר בנידים כן

אבל זה לא אומר שהיא לא חשובה גם בניחים היום יש לך כרטיסי מסך ומעבדים שלוקחים המון חשמל וזה גם עולה כסף וגם

אני מעריך שצריכת חשמל גבוה=מעבד חם יותר וזה מפחית מהביצועים של הOC ומצריך מאוורר יותר טוב

פורסם

ונגיד במעבד שאני משקיע בו 1000 שקל איזה מעבד הכי שווה לי

פורסם

פנטיום D 805 יתן לך יחס עלות/ביצועים הכי טוב לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים