עבור לתוכן

למה כולם בונים פה מפרטים בפורום עם מעבדי דואל קור של אינטל ולא AMD ???

Featured Replies

פורסם

אשמח עם תענו לי על השאלה

דווקא בגיימר שמים הרוב מעבדי AMD

עם כל הכבוד לפורום גיימר, רוב הילדים שם הם בני 13-15... והם שמים את מה שלדעתם הכי טוב לא מה שהכי תקציבי..(ברור שיש יוצאי דופן אבל אני מדבר על הרוב שם)

לכל מעבד יש מחיר וביצועים, אמורים לשים את מה שהכי משתלם מבחינת יחס מחיר\ביצועים ולא מה "הכי טוב".

• תגובות 40
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בסופו של דבר כל אחד קונה מה שהוא מעדיף על פי צרכיו - מי שמשחק הרבה ייטב לו אם ייקח AMD מי שאוהב עריכת וידאו והרבה יישומים פתוחים בבת אחד שייקח אינטל. השורה התחתונה שניהם טובים ושניהם ראויים ואף אחד לא יטעה בגדול אם יקנה אינטל או AMD.

צודק

והבעיה של AMD כמו שאמרו שאין לה כפול ליבה באמת זול כרגע

פורסם
  • מחבר

למה איזה גילאים פה בפורום?

פורסם

אני 28 לדוגמה :'(

פורסם

LOL

12

פורסם

ה 3800+ הוא ה"תקציבי" שלהם.

מניסיון שלי אני יודע שיש אנשים ששומעים מהי מהירות השעון האמיתית של מעבדי AMD שהיא נמוכה בהרבה מהדירוג שלה הם מפחדים לקנות כי חושבים שעובדים עליהם, לעומת אינטל ששם מהירות השעון היא גם הדירוג וכך אותם אנשים חושבים ש AMD יותר איטיים ולא טובים, כל זה כמובן שטויות אבל קשה לשכנע אנשים ש AMD שווה מול אינטל ולפעמים אפילו עוברת אותה ביישומים מסוימים.

מה קשור? שיש תקציב נמוך ועדיין רוצים DC אז שמים אינטל כי רק הם הוציאו dc תקציבי. ה"תקציבי" של amd עולה פאקינג 1900 שקל במקרה ה טוב

פורסם

כרגע באמת אינטל יותר זולה בכל הקשור למעבדים תקציביים ב DC ועכשיו אפילו יותר עם מעבד ה 2.66 החדש שהם הוציאו אני גם מאמין ש AMD לא תשב בשקט ובקרוב תוציא גם כפול ליבה תקציבי משלה.

פורסם
  • מחבר

LOL אני 14

פורסם

כרגע באמת אינטל יותר זולה בכל הקשור למעבדים תקציביים ב DC ועכשיו אפילו יותר עם מעבד ה 2.66 החדש שהם הוציאו אני גם מאמין ש AMD לא תשב בשקט ובקרוב תוציא גם כפול ליבה תקציבי משלה.

יותר סביר שהם יורידו מחירים כי למה להם לשווק מעבד חדש שעוד זמן קצר יחסית הם יוציאו תM2 ?

פורסם

למה איזה גילאים פה בפורום?

יותר גבוהים...

רוב האנשים ה"מבינים" פה הם מעל 18 אני חושב...

פורסם

18 :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מה יותר טוב מעבד 3700 של AMD סאן דיאגו או 2.8 של אינטל דואל קור?

פורסם

מה יותר טוב מעבד 3700 של AMD סאן דיאגו או 2.8 של אינטל דואל קור?

יותר טוב למה?

פורסם

שאלת ה"יותר טוב" היא לא רלוונטית בגלל התכונות השונות של המעבדים האלה. כל אחד צריך לקבוע לעצמו מה יותר טוב לצרכיו בלבד. ילד בן 13 14 סביר להניח שעדיף לו AMD למשל כי מה שיעניין אותו זה רק משחקים. גילאים מבוגרים יותר שמה שיש להם בראש זה יותר ממשחקים - עיבוד וידאו משפחתי לדוגמא, עדיף להם אינטל וכו' וכו' יש הרבה דוגמאות. כמו שאמרתי שניהם טובים אך רק המשתמש יחליט מה יותר טוב מבחינתו.

פורסם

שאלת ה"יותר טוב" היא לא רלוונטית בגלל התכונות השונות של המעבדים האלה. כל אחד צריך לקבוע לעצמו מה יותר טוב לצרכיו בלבד. ילד בן 13 14 סביר להניח שעדיף לו AMD למשל כי מה שיעניין אותו זה רק משחקים. גילאים מבוגרים יותר שמה שיש להם בראש זה יותר ממשחקים - עיבוד וידאו משפחתי לדוגמא, עדיף להם אינטל וכו' וכו' יש הרבה דוגמאות. כמו שאמרתי שניהם טובים אך רק המשתמש יחליט מה יותר טוב מבחינתו.

אתה צודק, אין פה יותר טוב, יש פה יותר משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים