פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים זה הכל של SP , לא ?המבנה הפנימי שלהם מזעזע , העיצוב "ערסי" משהו , לא הייתי מכניס מארז כזה לעיר שאני גר בה .
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים אבל אתה גר בבת ים, לא?בכל מקרה, חלק מהמארזים האלו נראים לי ג'נריים לחלוטין, עם עיצוב מזעזע ולא נוח בעליל.
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים מחבר גם אני מאוד אהבתי את המארז הזה, ראיתי אותו בחנות של דוד שלי והוא יפה מאוד.
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים זה המארז הכי יפה כאן: כל השאר צעקנים מדי, אני לא אוהב אותם : המארז הזה נקרא "מגנטיק" והוא קיים גם בצבע שחור (כולל הדלתות והמכסה העליון) וגם הסידור הפנימי שלו ממש לא רע! אצלנו מוכרים כאלה בטונות והוא הפך למארז הסטנדרטי למחשב חדש אצלינו (אלא עם הלקוח מבקש משהו אחר)
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים מארז הזה נקרא "מגנטיק" והוא קיים גם בצבע שחור (כולל הדלתות והמכסה העליון) וגם הסידור הפנימי שלו ממש לא רע!אצלנו מוכרים כאלה בטונות והוא הפך למארז הסטנדרטי למחשב חדש אצלינו (אלא עם הלקוח מבקש משהו אחר)דווקא הלבן יותר יפה, באמת, באיזה חנות אתה עובד?
פורסם 2002 בספטמבר 1623 שנים טוב אז שיהיה ברור:זו לא פרסומת!!!אני עובד (דגש עצבני על עובד) ב"בית התוכנה והמחשב" בטבעון ואין לי שום קשר לבעלים!
פורסם 2002 בספטמבר 1723 שנים זה המארז הכי יפה כאן: כל השאר צעקנים מדי, אני לא אוהב אותם : המארז הזה נקרא "מגנטיק" והוא קיים גם בצבע שחור (כולל הדלתות והמכסה העליון) וגם הסידור הפנימי שלו ממש לא רע! אצלנו מוכרים כאלה בטונות והוא הפך למארז הסטנדרטי למחשב חדש אצלינו (אלא עם הלקוח מבקש משהו אחר) מהו טווח המחירים?
פורסם 2002 בספטמבר 1723 שנים מחבר אני הלכתי לשאול באיזו חנות בחיפה (לא מפרסם שם), הם אמרו לי שהוא עולה 220ש"ח כולל ספק 350 של tsunami וכולל 2 מאורריםאחד מכניס ואחד מוציא, שאלתי גם מי יותר טוב הוא או ה-tsunami virgo ואמרו לי שהוא יותר נוח לעבודה עם החלקים, וגם שהוא קצת יותראיכותי, לא יודע למה אז אל תשאלו.
פורסם 2002 בספטמבר 1822 שנים זה המארז הכי יפה כאן: יש לי אותו בכלל לא יקר (180 שקל), סידור נוח מאד ובא בשחור ובצבע שיש בתמונה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.