עבור לתוכן

קניתי מחשב ב 7.5 הנא המפרט מה אתם אומרים? כי אפשר עוד להחליף

Featured Replies

פורסם

גם ה HEC525 ACE תמוה. מסדרת ACE אמור להיות רק 480 ו 580.

האנרמקס 420 משמעותית יותר חזק על הריילים מה HEC.

הי זה אני לייט קרו פתחתי יוזר חדש הממ... בקשר לספק הוא עולה לי 350 ו ה אנרמקס יאלה לי 470 אני לא הולך להוסיף עוד קסף סורי אין לי אבל אמרו לי שגם הספק שאני קניתי חיזיק את המערכת ממש טוב...
  • תגובות 37
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לך על המפרט של stinger הוא בן אדם שאפשר לסמוך עליו בעיינים עצומות

והמפרט שהוא נתן הכי טוב שהכסף יכול לקנות

:xyxthumbs:

אוכל את המפרט שלך

במחינת ביצועים ומבחינה תקציבית

:xyxthumbs:

פורסם

הי זה אני לייט קרו פתחתי יוזר חדש הממ... בקשר לספק הוא עולה לי 350 ו ה אנרמקס יאלה לי 470 אני לא הולך להוסיף עוד קסף סורי אין לי אבל אמרו לי שגם הספק שאני קניתי חיזיק את המערכת ממש טוב...

אתה משלם תמורת מה שאתה מקבל.

אם מה שאתה מקבל זה הספק הזה:

http://www.hecgroupusa.com/FLEX1.php?id=1

אז יש לו רק 17 אמפר על 12 וולט יחיד מה שבספק יחזיק לך את המערכת במאמץ לאורך זמן.

פורסם

אתה בא לכאן.. לא מקשיב.. יש לך דעות קדומות על דברים שלא נכונים בכלל... תלך על מה שלקחת.. המפרט שלך לא רע... אבל שלי הרבה יותר משתלם וגם יותר טוב...(2GB לעומת 1GB, מעבד יותר חזק, הארדיסק יותר גדול... ספק כוח יותר טוב)

פורסם

אתה בא לכאן.. לא מקשיב.. יש לך דעות קדומות על דברים שלא נכונים בכלל... תלך על מה שלקחת.. המפרט שלך לא רע... אבל שלי הרבה יותר משתלם וגם יותר טוב...(2GB לעומת 1GB, מעבד יותר חזק, הארדיסק יותר גדול... ספק כוח יותר טוב)

אחי אני מאוד מעונין לדעםת יותר ו כל זה ו ממש אין לי דעות קדומות פשוט אני חייב לקנות ב קי אס פי ו אני רוצה אינטל
פורסם

זה שאתה רוצה אינטל זה יופי... המפרט שנתתי לך הורכב מהחנות KSP..

עכשיו.. 200GB כמובן זה יותר טוב... המעבד כאן לפי מבחני ביצועים יותר טוב מהאינטל שהבאת וגם יותר קריר... הכרטיסים של FORSA הם אחלה כרטיסים וסתם מושמצים עקב הפופולאריות שלהם.. הרבה אנשים קנו כרטיסים שלהם והם מאוד מרוצים(גם אוברקלוקרים) יש לך כאן 2GB זיכרון.. 200GB הארדיסק.. והמפרט עולה פחות... אני לא מבין מה הבעיה כאן.. אתה מוזמן לפנות אלי בכל שאלה :)

פורסם

ואתה חייב ספק חזק יותר עם מערכת כזאת.

פורסם

ואתה חייב ספק חזק יותר עם מערכת כזאת.

אין לי ממש עוד כסף שמתי כבר 7.5 אלףףףףף! וזה סתם יסבך אותם

כי כבר יש הזמנה וקבלה של תשלום מוקדםO ! אוףף אתה בטוח ב 100000% שהספק לא יחזיק את המערכת?

פורסם

אחי! אני שמתי לך במפרט שלי גם ספק יותר חזק! ששכחתי לציין... אתה עושה טעות... תשנה להם את המפרט לגמרי למפרט שלי ותאמין לי שתהנה הרבה יותר!

פורסם

אם זה ספק של 17 אמפר על רייל יחיד אז זה מאוד מאוד מאוד גבולי.

פורסם

אחי אין לא שום שם ו גם אם אני קונה אני קונה מ KSP זה הHי OZל

KSP לא הכי זולים.

המבצעים המוכנים שלהם אולי כן.

חומרה בנפרד יש כמה דברים שיש להם מציאות כי הם מיבאים עצמאית.. אבל הם מקצצים לך באחריות מצד שני.

הנה מפרט לדוגמא מזיגזג עם 7900GT במקום 7800GT

1 INTEL Pentium D - 3.0 (930) DUAL CORE- 2X2MB Cache, 800Mhz-775PI 2,258.90 ש"ח

1 GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX 610.88 ש"ח

2x 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original 699.55 ש"ח

1 LEADTEK - PX7900GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX - Retail 2,237.97 ש"ח

1 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 501.33 ש"ח

1 LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (black) - bulk 282.13 ש"ח

1 Thermaltke Shark Full Tower Aluminum Case - Black 877.99 ש"ח

1 HEC - HEC-420W (WIN 420UB) - ATX 2 389.94 ש"ח

סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 7,622 ש"ח

ללא הרכבה - שעולה עוד 170 ש"ח

אם לוקחים 7800GT של לידטק במקום ה-7900GT המפרט יעלה רק 7313 ש"ח.

שים לב שאצלהם בחרתי ספק שכנראה כן יחזיק את המערכת הזו, לעומת ה-HEC שאתה בחרת שאם אכן יש לו 17A על ה-12V הוא חלש מדי.

אגב אני לא מסכים עם הבחירה במעבד 930 ומארז SHARK, סתם ביזבוז ובחרתי אותם רק מכיוון שאתה לקחת אותם.

אני הייתי מוריד למעבד 2.8 D920 עם לוח אחר (כי לוחות NF4 לא תומכים ב-2.8 ), מוסיף גוף קירור איכותי, מארז אלומיניום זול יותר כמו Antec Super Lanboy, וספק כח חזק יותר.

אם כבר שילמת מקדמה והתחילו להרכיב את המחשב אז חבל על ה-200 שקל ביטול של להזמין במקום אחר.

אבל מה שכן הזיכרון שבחרת נורא יקר סתם, כי זה עדיין גירסת Value, זה לא שהוא טוב יותר מאחרים ואתה סתם משלם על השם "Corsair" - הייתי מחליף לאחד זול יותר כמו Twinmos או Supertalent ומחליף את הספק לאנרמקס Noisetaker-II 420W. שים לב שאם אתה קונה בסניף ת"א יש על הספק הנחה.

לספק הזה יש שלוש שנים אחריות גם בניגוד לספקי HEC שמגיעים עם שנה בלבד.

פורסם

אפשר היה בקלות לארגן לך בסכום הזה מפרט עם 7900GT..

או עם 7800gt 512

פורסם

^^^

לא קיים :/

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים