פורסם 2006 במרץ 1319 שנים היה נחמד את המשחק היה נפתח בחלון חדש.וחישוב התוצאה צריך להחשב בצורה אחרת, מכיוון שכעת התוצאה מושפעת ממספר המשחקים שבן אדם עשה.
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים נראה לי שאני אבנה אלגוריתם פשוט בצורת מאקרו שישחק בשבילי ותמיד יגיע לתוצאת ניצחון/תיקו. קיים אלגוריתם כזה: MiniMax! 8)
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים עד עכשיו אף אחד לא הביס אותי.. `ZiMכי אתה תמיד מתחיל מהאמצע ועובר לפינה. המקסימום שיכולים לעשות נגדך זה תיקו.
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים RegMan ניצח אותי פעם אחת (התבלבלתי). אבל, אני ניצחתי אותו במשחק הראשון, ובמשחק השלישי היה לנו תיקו. עריכה: אם עוד מישהו רוצה הזדמנות לנסות לנצח אותי, אז אני מצטער אבל אני הולך לישון. thats me! תודה על הכינות... ואתה באמת טוב, ולמה לא מתחברים?
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים thats me!תודה על הכינות...ואתה באמת טוב, ולמה לא מתחברים?אם תגידו לחברים שלכם ותפרסמו את זה בעוד מקומות, אולי יתחברו...
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים UnsignedInteger, מה הכינוי שלך? RegMan, אם אתה פועל לפי אלגוריתם פשוט, אז אין סיכוי שינצחו אותך, אלא אם כן אתה עייף ועושה טעות. אלפקה דרוזית, מה קורה עם החתימה שלך? תצמצמי! נ.ב. אתם עדיין ממשיכים לשחק בזה? כמה כבר אפשר לשחק באיקס עיגול?
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים UnsignedInteger, מה הכינוי שלך?GHOSTHUNTER כמו בחתימה.אם אתה תמיד מתחיל מהאמצע ועובר לאחת הפינות(לא צד), אז אתה תמיד או תנצח או תעשה תיקו.מי מצטרף לליגה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.