פורסם 2006 במרץ 2419 שנים שמע, תתקשר לרוזטק, www.rostec.co.il, אמור להיות להם מתאם כזה ללוחות של אלבאטרון (הם היבואנים) ובעצם למה שזה לא יתאים גם ללוח של אסוס? לפחות תבדוק. אני מאמין שיעזרו לך אם זה מתאים ולא יבקשו שתקנה 100 יחידות.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר הולי, מן הסתם שלא חיפשתי ב"מחסני חשמל" או משהו כזה...חיפשתי בחנויות קטנות כאלה שמוכרות כל מיני רכיבים, אבל לאף אחד אין את זהואפילו אחד המוכרים אמר לי לרדת מזה כי אני בחיים לא אמצא את החלקים האלו.אז בבקשה, אם אתה יכול, תן לי את השמות של החנויות ואם אתה יודע את הכתובות זה גם יעזור מאוד כי אני משרת קרוב לחיפה אז אני יכול לעשות שם סיבוב השבוע.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים בחיפה בעיר ברחוב העצמאות יש חנות שנקראת טל-מיר אלקטרוניקהשם אני קניתי את החלקיםהחנות נמצאת בצד של הים בקצה הרחוב לכיוון ת"א (לכיוון דגון)
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים שמע, תתקשר לרוזטק, www.rostec.co.il, אמור להיות להם מתאם כזה ללוחות של אלבאטרון (הם היבואנים) ובעצם למה שזה לא יתאים גם ללוח של אסוס? לפחות תבדוק. אני מאמין שיעזרו לך אם זה מתאים ולא יבקשו שתקנה 100 יחידות.כדאי שתבדוק את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.