פורסם 2006 במרץ 1319 שנים הולכים לחנות שמוכרות רכיבים אלקטרונייםקונים קונקטור S-Video נקבה להלחמהקונים צמה של 6 גידים עם קונקטורים של 2X3 בכל צדחותכים צד אחד של הכבל, מלחימים לקונקטור לפי הסדר הנכון (שנמצא בחוברת) ויש לך מתאם מוכןכל מה שנשאר זה למצוא דרך לחבר את ה-S-Video נקבה למארזזה שאני קניתי הגיע עם מסגרת מתכת קטנה ו-2 חורים בדיוק במרחק של חיבור COMיש מארזים שיש להם הכנה לחיבור COM שכל מה שצריך זה לכופף חלק מהמתכת של המארזמחברים את זה שם עם 2 ברגים והכל מוכן בפחות מ-30 שקל.נחמד ביותר, אולי תהפכו את זה למדריך במדור המדריכים?
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים אין סיכוי שאני מצלם או הופך למדריך כי זה בת"א ואני בחיפהבכל מקרה מה שצריך לעשות זה ככהקונים צמה של 6 גידים שבכל צד שלה יש קונקטור של 3 על 2 פינים (בדיוק כמו של IDE רק ש-IDE זה 40 על 2 פינים)בצד אחד זה מתחבר בול ללוח אם ללא שום מאמץבשני השני חותכים את הקונקטור ומקבלים פשוט 6 חוטיםקונים פלאג S-Video נקבה (כזה שיש לו 2 ברגים שאמורים לחזק אותו לגוף המארז). בחלק האחורי שלו יש 4 פינים.מסתכלים בחוברת של הלוח אם מה תפקיד כל אחד מ-6 הפינים (2 מהם מיותרים) ובודקים באינטרנט מה תפקיד כל אחד מ-4 הפינים ב-S-Video ופשוט מלחימים אחד לשני.
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים לא אני. זה היה HOLY. מה מה מה? מי אמר שזה אתה? :lol: אגב על הבא שעושה את החיבור הזה חלה חובה לצלם גם
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים מחבר HOLY, באמת נחמד מצידך לשתף אותנו בידע שלך אבל בלי תצלומים אין סיכוי שאני אצליח להרכיב כזה דבר :-\ תודה בכל מקרה
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים אתה לא גר בישראל?לא, אני גר בברזיל לכמה חודשים.בכלאופן, לא הבאתי איתי דיסק של Visio מישראל, אז תצטרכו להסתפק במדריך שעשוי באקסל.מצורף קובץ אקסל מכווץ.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים Nemesis,העברתי את המדריך שלך לקובץ PDF עם צירוף הזכויות למדריך.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים איזה זכויות? גנבתי את התמונות האלה מכל רחבי האינטרנט בלי לשאול אף אחד תכף יבוא איזה ארגון Picture Association of America לתבוע אותי
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים נחמדמה שאני עשיתי זה חיברתי את אחד ה-Ground לפין 1 ואת השני לפין 2 ולא חיברתי רק אחד וקיצרתי ביניהםבגדול אותו דברחיסכון נקי של איזה 100 שקל
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים חחחחחחח הכוונה לכתיבה עצמה בעברית ופירוט תהליך ההרכבה של הכל אין שם תמונות מי יודע מה ששמורות בזכויות או משהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.