פורסם 2006 במרץ 1219 שנים נראה לי שזה כבר הפך להיות הבניין המפורסם ביותר בפורום, כמה שאני מנצל אותו לתמונות שלי ביחד עם המגדל מים בכל אופן, ניסיתי לשלב בתמונה את קבוצת הכוכבים אוריון שוקעת לה לאט לאט. צילום של 30 תמונות, כל תמונה 15 שניות. בין תמונה לתמונה הפרש של 16 שניות שנגרמו כתוצאה מהסרת הרעשים של המצלמה + 1 שנייה טיימר. כך שלחישוב זמן חשיפה שהתקבל יש לחשב בערך 30x30=900sec, שזה 15 דקות. תהנו ופורים שמח Canon A610 30x15sec F/2.8 ISO 50 WB - Tungsten בקרוב תמונות נוספות ומעניינות יותר בתקווה
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים למה החתיכה של הבניין בפינה הימנית עליונה? :-\וזה בכלל לא חולון.... זה פתח-תקווה....
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים מחבר היית צריך לרדת למטה קצת עם הצילום... תגיד צילמת את זה בכניסה לחולון ? לא יכולתי כי היה לי את המעקה של המרפסת :-\ כפי שאמרו, זה בפ"ת. למה החתיכה של הבניין בפינה הימנית עליונה? :-\ תוקן. היית יכול לקבל אותו אפקט גם עם הפוטושופ במקום לבזבז רבע שעה אולי לא שמת לב אבל זה פורום צילום דיגיטלי. אם אתה רוצה לעשות עריכות כאלה פנה לפורום עיצוב וגרפיקה ממוחשבת.
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים כמו שנאמר, התמונה קצת ארוכה מידי, אני מבין שניסת לתפוס את מערכת הכוכבים ביחד עם הבניין, אבל כלא קולטים תמונוה בבת אחת זה קצת הורס
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים מחבר תודה על התגובות.כמו שנאמר, התמונה קצת ארוכה מידי, אני מבין שניסת לתפוס את מערכת הכוכבים ביחד עם הבניין, אבל כלא קולטים תמונוה בבת אחת זה קצת הורסערכתי בהתאם,איך עכשיו?
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים וואי זה מה זה נראה כמו PS כי הפיקסלים של הכוכבים הם מה זה מרובעים וזה נראה כאילו מתחת קוים בMSPAINT...אבל התמונה עצמה יפה מאודעריכה: קנס לפוטושופ ותעשה לזה BLUR או תמרח
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים turned out quite well.... i think maybe leaving it clear would have given a better effect..you know, orion over the building if you have a picture like that(that is, clear, rather than blured) i'd like to see it
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים אולי לא שמת לב אבל זה פורום צילום דיגיטלי. אם אתה רוצה לעשות עריכות כאלה פנה לפורום עיצוב וגרפיקה ממוחשבת. אני יודע..........אני רק אמרתי לך, שבמקום לבזבז רבע שעה הייתה יכול לעשות את זה בשנייה, אבל כל הכבוד על המאמץ תמונה מצויינת
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים מחבר turned out quite well.... i think maybe leaving it clear would have given a better effect..you know, orion over the building if you have a picture like that(that is, clear, rather than blured) i'd like to see it צריך מנוע-עקיבה בשביל חשיפה ארוכה כך שהכוכבים לא "יימרחו"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.