עבור לתוכן

מחשב נייד של Fujitsu Siemens (תקציב של כ-6000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

טוב אני מעוניין לקנות מחשב נייד ומצאתי מחשב שהמפרט שלו נראה די נחמד במחיר יחסית סביר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_658&products_id=11976

עכשיו יש לי 2 שאלות:

- מה דעתכם על המפרט

- איך השירות של החברה הנ"ל? (אני לא מדבר על השירות של פנדס, אלא על השירות של פוג'יטסו סימנס בארץ)

תודה רבה :)

פורסם

אי אפשר לדבר פה על שירות. דין מפיצים כדין חנות.

הלינק למחשב לא עובד, אז רצוי שתתן לינק מחנות אחרת, תן את התקציב ותוסיף אותו לכותרת ההודעה.

פורסם
  • מחבר

אופס ^^

נערכה ההודעה

אגב, אני מדבר על טיב השירות של החברה שמייבאת את הלפטופים של פוג'יטסו לארץ, לא של פנדס

אה ויש גם לציין שאני מתכוון להריץ לינוקס על המחשב, אם זה משנה.

64 ביט יהיה די נחמד מכיוון שאני אוכל להריץ את הלינוקס במצב של 64 ביט.

פורסם

אי אפשר לדבר פה על שירות. דין מפיצים כדין חנות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ;]

בכ"א אשמח לקבל תגובות על הלפטופ (תיקנתי את הלינק)

פורסם

נראה נחמד. תבדוק עליו תגובות ב ZAP.

פורסם
  • מחבר

נראה נחמד. תבדוק עליו תגובות ב ZAP.

בדקתי, אך לצערי אין עליו תגובות בזאפ.

מה אומרות הביקורות על AMD Turion? אני יודע שבשוק הנייחים AMD שולטים (משתמש ב-AMD כבר 5 שנים :)) אבל הרבה אנשים אומרים לי לא להתקרב ל-AMD בתחום הלפטופים (למרות שאני חושב שהעובדה שאני מתכוון להריץ לינוקס ב-64 ביט קצת משנה קביעה זו, אבל ניחא).

פורסם

שמע, אין לי מושג על המשמעות של ה 64 ביט בלינוקס. כן, עדיף דותן או יונה (DUO) אבל אין להם תמיכה ב 64 ביט.

פורסם
  • מחבר

שמע, אין לי מושג על המשמעות של ה 64 ביט בלינוקס. כן, עדיף דותן או יונה (DUO) אבל אין להם תמיכה ב 64 ביט.

אוקיי, אני פשוט מתכוון להריץ את הלינוקס במצב 64 ביט טהור - משמע כל התוכנות יפעלו ב-64 ביט ולא יעברו אמולציה של 32 ביט, מה שלפי הבנתי מגביר את קצב זרימת הנתונים למעבד פי 2 - לא? (מצב דומה קורה ב-WinXP x64 עם אפליקציות ודריברים של 64 ביט בלבד)

השאלה אם זה קריטי עד כדי כך שכדאי לי לבחור במעבד 64 ביט או שעדיין מעבדי אינטל יותר טובים.

פורסם

אני לא מאמין שתקבל שיפור כזה משמעותי, אבל אני מציע שתכנס לפורומים של לינוקס באינטרנט ותשאל שם.

פורסם
  • מחבר

אני לא מאמין שתקבל שיפור כזה משמעותי, אבל אני מציע שתכנס לפורומים של לינוקס באינטרנט ותשאל שם.

אוקיי, תודה רבה לך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים