פורסם 2006 במרץ 1219 שנים במאפיינים\הגדרות שנדמה לי תחת "כלים", יש לך לשונית אבטחהשם אתה צריך להוריד את הV נדמה לי השני או השלישי על לא לאפשר פתיחה של קבצים שעלולים להיות מזיקיםזה כנראה יהיה בנוסח שונה כי אני כותב את זה ממה שאני זוכר, אבל לא אמורה להיות כל בעיה למצוא את זה
פורסם 2006 במרץ 1419 שנים צא מ- Microsoft Outlook2. לחץ על התחל > הפעלה3. הקלד את הפקודה Regedit ולחץ על אישור4. בדוק אם הערכים הנ"ל קיימים, במידה וכן עבור לסעיף 5 להלן ?HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Outlook\Security?במידה וערך זה אינו קיים צור אותו. על מנת ליצור ערך זה בצע את השלבים הבאים:1. לחץ על תפריט עריכה > חדש > מפתח2. הקלד Office ולחץ על Enter.3. לחץ על תפריט עריכה > חדש > מפתח4. הקלד 11.0 ולחץ על Enter5. לחץ על תפריט עריכה > חדש > מפתח6. הקלד Outlook ולחץ על Enter7. לחץ על תפריט עריכה > חדש > מפתח8. הקלד Security ולחץ על Enter5. לחץ על תפריט עריכה > חדש > מחרוזת6. הקלד את הערך Level1Remove7. לחץ על Enter8. לחץ עם הכפתור הימני של העכבר על הערך החדש שיצרת ובחר באפשרות שנה9. הקלד את סיומות הקבצים שברצונך לאפשר קבלה ב- Outlook לדוגמא: .exe במידה ומדובר במספר שמות יש להקליד זאת בצורה הבאה: .exe;.com10. לחץ על אישור, סגור את עורך הרישום והפעל את המחשב מחדשכעת, בפתיחת Outlook 2003 יהיה ניתן לפתוח את הקבצים המצורפים אשר הוגדרו בעורך הרישום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.