עבור לתוכן

כיצד לאפשר שידור מ-Line in? + עוד דבר מוזר

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם, AC97. יש לי בו 3 כניסות בהן אני משתמש; Line Out, לאוזניות שלי, Mic, למיקרופון שלי, Line in, לאייפוד שלי שאני משדר למחשב. עכשיו, כשאני מדבר עם מישהו בסקייפ, לדוגמה, אם אני מחבר את האייפוד לחיבור של המיקרופון שומעים אותו, ואם אני מחבר את המיקרופון שומעים אותו. האם אפשרי לעשות שהמחשב ישדר גם מכניסת ה-Line in, וגם מה-Mic כך שכשאדבר עם מישהו בסקייפ, הוא ישמע גם דיבור וגם אייפוד?

תודה לעוזר ;)

פורסם

בעיקרון אין יותר מידי דברים שצריך להגדיר בשביל לאפשר שמיעה מה LINE IN רק תבטל את הסימון מה LINE IN כמו בתמונה...

אם יש לך עוד מקום להגדיר אותו בצורה כזאת או דומה לזאת תגדיר את זה גם שם (בד"כ בקרי שליטה שמגיעים עם הכרטיס קול כמו מה שיש בווינדווס)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

זה כבר מאופשר לי... אני שומע את הליין אין במחשב שלי, אני רוצה שישמעו אותו כשאני מדבר בסקייפ בנוסף למיקרופון שכבר שומעים...

פורסם

אם אני לא טועה זה תלוי ב 2 דברים (או יכול להיות שתלוי ב2) או שזה תלוי כבר בכרטיס עצמו שלא מסוגל להעביר מידע שיותר מ2 מקורות, או שתנסה לבדוק בהגדרות של הכרטיס קול (PLAY CONTROL) אם ישנה אפשרות לשדר יותר ממקור כניסה 1

פורסם

אני לא חושב שיש את זה בac97

אבל אצלי בסאונד בלאסטר לייב 5.1 בחלון של הווליום של ווינדוס שאני בוחר מאיזה דבר להקליט יש משהו שנקרא what u hear

זה גורם שכל מה שנשמע אצלי ישודר אל האחרים או יקלט בהקלטה

אז אם פתחתי שיר או סתם היה איזה צליל ואני כרגע מדבר בסקייפי, שומעים את זה שם באיכות טובה, שזה משהו יותר טוב מלקחת את המיקרופון ולהצמיד לרמקול

יש לך משהו כזה גם?

פורסם
  • מחבר

לא :[

טוב, תודה על העזרה כולם, זה לא היה כזה קריטי בכל אופןץץץץ

פורסם

אחי אתה פשוט צריך לחבר ל line out שלך מפצל ואז תחבר לשם גם את המיקרופון וגם את האייפוד...!!

פורסם
  • מחבר

כל מפצל רגיל יעשה את העבודה או שדרוש מפצל מיוחד?

פורסם

כל מפצל רגיל של אוזניות יעני עם הכניסות המתאימות יעשה את העבודה...!!!

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה :]

אני אנסה יותר מאוחר ואעדכן.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, מצטער על ההקפצה אבל לא רציתי לפתוח דיון חדש.

אוקיי, אז השגתי מפצל רגיל כזה, שבעבר שימש לפיצול הסאונד ממחשב אחר לרמקולים ומערכת סטריאו.

חיברתי את המפצל לכניסה של המיקרופון אצלי, חיברתי אליו גם את הכבל המאריך שאמור לשמש לאייפוד וגם את המיקרופון. ופה הייתה הבעיה. כששני הכבלים מחוברים, אבל האייפוד לא מחובר מהקצה השני של הכבל המאריך, שומעים את המיקרופון. ברגע שאני מחבר את האייפוד, המיקרופון מפסיק לתפקד. זה קורה גם אם אני מחליף את הסדר בו הם מחוברים למפצל. מה לעזאזל אני עושה עכשיו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים