עבור לתוכן

מפרט והצעת מחיר למחשב חדש. תקציב: 5500 ¤

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זו מהירות העבודה של המעבד שתלויה במהירות "הלוח". המעבד עובד ב 20 פעם מהירות הלוח. כך שאם הלוח ב 133 (ברירת המחדל למעבד זה) המעבד יעבוד ב 2660 מגהרץ ואם מהירות הלוח היא 166 הוא יעבוד ב 3320 מגהרץ.

אוקיי, ומה הכוונה ב "לשים אותו בFSB של 166??"

שמתי לב בדיון שנתת שדיברתם על OC וכאלה.

אני רוצה לאמר, שבמחשב שאנחנו מתכוונים לקנות לא ייתבצע שום OC.

• תגובות 40
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה אומר לעשות לו OC מתון.

פורסם

ואפשר לעשות OC כזה ללא חשש עם קירור הSTOCK? (ללא חשש הכוונה בערבון מוגבל כמובן)

פורסם

עם המעבד הזה אני חושב שכן (מתון) אבל מומלץ שלא, ולו רק בגלל הרעש של המאוורר

פורסם
  • מחבר

זה אומר לעשות לו OC מתון.

אוקיי אז ככה.

המחשב לא בשבילי, הוא בשביל ילד בן 14.

הילד הזה הוא לא מבין גדול במחשבים, וכמו שניתן לראות גם אני לא מבין גדול במחשבים.

אני יודע שלא אני ולא הוא נעשה OC, האם עדיין, בידיעה שלא מתוכנן שום OC, כדאי לקנות את המעבד הזה למטרות משחקים וכל הנלווה להם?

פורסם

להיום ורק למשחקים עדיף את ה 3200. בראיה קדימה עדיף את הליבה הכפולה. לגבי אוברקלוק מתון? באמת שלא סיפור, והמעבד הזה בנוי לזה.

עריכה: אני לא הייתי קונה חד ליבה, כשהעתיד הוא בכפולי הליבה, גם אם זה אומר כמה FPS פחות במשחק כזה או אחר כרגע. אל תשכח שבמשחקים, כרטיס המסך עושה את רוב העבודה.

פורסם
  • מחבר

להיום ורק למשחקים עדיף את ה 3200. בראיה קדימה עדיף את הליבה הכפולה. לגבי אוברקלוק מתון? באמת שלא סיפור, והמעבד הזה בנוי לזה.

עריכה: אני לא הייתי קונה חד ליבה, כשהעתיד הוא בכפולי הליבה, גם אם זה אומר כמה FPS פחות במשחק כזה או אחר כרגע. אל תשכח שבמשחקים, כרטיס המסך עושה את רוב העבודה.

חיפשתי קצת בנצ'ים (איך אומרים בנצ' מארק ברבים? ), אך לא מצאתי שום דבר שנוגע למעבד הזה. אני רוצה להשוות בינו לבין מעבדי AMD כדי לראות מה יישתלם יותר.

ולגבי הOC המתון:

1. אין לי מושג איך לעשות OC

2. המחשב יהיה אצלי זמן מועט מאוד (התקנת הווינדוס)

3. אנחנו לא יכולים להוסיף עוד קירור על המעבד (כסף...)

4. אני מפחד להרוס את המחשב <------ סיבה עיקרית

פורסם

הוא חדש מדי. אין עדיין בנצ'ים. וכמו שאמרתי לך, הבצ'ים לא יהיו רלוונטיים כאשר תהיינה אפליקציות התומכות בכפולי ליבה.

חוצמזה, ככל שעולים ברזולוציות ובפילטרים, צוואר הבקבוק הופך להיות כרטיס המסך ולא המעבד.

פורסם
  • מחבר

הוא חדש מדי. אין עדיין בנצ'ים. וכמו שאמרתי לך, הבצ'ים לא יהיו רלוונטיים כאשר תהיינה אפליקציות התומכות בכפולי ליבה.

חוצמזה, ככל שעולים ברזולוציות ובפילטרים, צוואר הבקבוק הופך להיות כרטיס המסך ולא המעבד.

:\

עכשיו ההתלבטות גדולה.

מצד אחד אינני רוצה להשקיע במעבד שאולי יפעל פחות טוב ממעבדים אחרים במחיר דומה

מצד שני אני רוצה מעבד עם מחשבה לעתיד וכפול ליבה חדיש.

זאת התלבטות דיי קשה.

בו נצא מנקודת הנחה שאת ה"OC המתון" הזה, אני לא אבצע. האם ההבדל ביצועים בינו לבין ה3200 תורגש?

פורסם

תורגש לדעתי במידה קטנה. מצד שני היתרונות של הליבה הכפולה יורגשו במידה גדולה כשתפעיל יישומים במקביל וכמו שאני אומר בעתיד ככל שיותר תוכנות תתמוכנה בכפולי הליבה. העולם עובר לריבוי ליבות, על כל המשתמע מכך.

פורסם
  • מחבר

תורגש לדעתי במידה קטנה. מצד שני היתרונות של הליבה הכפולה יורגשו במידה גדולה כשתפעיל יישומים במקביל וכמו שאני אומר בעתיד ככל שיותר תוכנות תתמוכנה בכפולי הליבה. העולם עובר לריבוי ליבות, על כל המשתמע מכך.

אוקיי תודה.

כנראה שניקח את המעבד הזה בכל מקרה,

לגבי הOC אינני בטוח. אעדכן פה במקרה שארצה ללמוד כיצד מבצעים את הOC.

אגב- אם אני רוצה לעשות את הOC, צריך לקנות את האנרמקס 420?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים