עבור לתוכן

צריך דרייבר לכ.קול, דחוף...

Featured Replies

פורסם

פירמטתי את המחשב ועכשי ואני צריך להתקין את הדרייבר לכ.קול. ואין לי מושג איזה כרטיס זה, אני רק יודע שהוא מובנה בלוח אם, והוא מלפני 5 שנים. אז מה אני עושה? איך אני יכול לחפש את הדרייבר אם אני אפילו לא יודע איזה דגם זה? EVEREST יודעת לזהות לבד את הדגם? כי התקנתי את הטריאל של EVEREST ULTIMATE EDITION ואני לא יודע איפה בודקים....

פורסם

פתח את המארז וחפש מדבקה על הלוח אם או כיתוב על הלוח עצמו.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי ולא מצאתי כלום...

אבל ראיתי עכשיו בEVEREST ובמנהל ההתקנים כתוב MPU-401. זה שם של כ.קול? ואם כן אפשר קישור לדרייבר להורדה, כי חיפשתי באתרי הדרייברים בנעוץ ולא מצאתי....

(עריכה:) רגע, בעצם אני מבולבל לגמרי, במנהל ההתקנים, תחת קטגוריה "בקרי קול וידאו ומשחק" רשום- MPU-401 compatible midi device, אז המחשב כן מזהה את זה, אבל מה זה בכלל?? זה הדרייבר? כי תחת קטגוריה "התקנים אחרים" יש "בקר קול של מולטימדיה" ולידו סימן שאלה צהוב, שכאילו הוא לא מזוהה. אז מישהו יכול להסביר לי מה זה כל דבר ומה בדיוק אני צריך להתקין?

כי בינתיים חוץ מרעשים מעצבנים הרמקולים לא משמיעים כלום. למשל כשאני פותח את המדיה פלייר הוא רושם למטה- מתחבר... מוריד CODEC.... שגיאה בהורדת CODEC, משהו כזה...

פורסם

אם הכ. קול מובנה על הלוח אם

פשוט מאוד תראה את הדגם והחברה של הלוח

תיכנס לחברה של הלוח אם ותוריד משם דריבר

אם לא תסתדר פשוט תעלה את הדגם של הלוח

ושם החברה

פורסם
  • מחבר

שם החברה: VIA

שם הדגם- באוורסט רשום UNKNOWN.

אבל הנה תמונה אם זה יעזור במשהו:

temp5ub.jpg

וכשפתחתי את המארז ראיתי שרשום בריבוע שחור על הלוח אם: VIA VT8233

ומתחת לזה רשום מספר: 2NA1000201

ורשום גם בגדול על ריבוע אחר- PC400

ועל הכרטיס קול ראיתי את הסמל של REALTEK, ויש שם גם מספר אבל אני ממש לא יכול לראות מה כתוב שם...

פורסם
  • מחבר

ואייי אחי איזה תותח! נכנסתי לקישור הזה והורדתי את הדרייבר של הVT8233 והתקנתי ועבד מושלם! תודה גבר :xyxthumbs:

ויש לי עוד בקשה קטנה- אם אפשר דרייבר למדפסת Canon S100 . מדפסת קצת ישנה אז לא מצאתי את הדרייבר שלה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :xyxthumbs: גם עבד טוב :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים