פורסם 2006 במרץ 1219 שנים טוב מישהו הפיל לי את האתר :'( עכשיו אני לא יודע מה לעשות? איך אני יכל להרים אותו? לגעת מי עשה אתזה? להכנס מצורה צדדית או משהו כזה מה לעשות?
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים האתר שלך על שרת מחברת איכסון?הם צריכים לטפל בזההשרת שלך הוא חינמי ..אתה לא יכול לרים אותו בעצמך בדאטא בייס של האתר אם יש לך פורום או משו רשום את כל האיפיי שהתחברו..מאיפה השרת שלך בא?
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים איזה ילדים קטנים יש פה ה-DAVIDD הזה וה chicks4free אתם שני ליימרים,אם אתם לא יודעים תשתקו.
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים ה - chicks4free הספיק "לככב" גם בפורום משחקים.מי מתנדב לדווח למילק?אם אתה על חברת אחסון,פנה אל התומך \ מנהל השרת, ובקש שיחקרו את העניין..אם הוא לא מחק את ה LOG, אפשר להשיג את ה IP של הפורץ.אם זה שרת חינמי,אני חושב שאין מה לעשות.
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים תשתקו יחוליגניםיש מצב אולי לא הפילו לך תאתר והשרתים עצמם בשידרוג או משו תקשר לחברת איחסון אם אתה באחת כזאתאם לא תגיד מאיפה השרת!?אולי פרצו לך תאתר ושינו תאינדקס או משו
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים DAVIDD - קיבלת אזהרה ראשונה על הודעת הספאם הזו.chicks4free - הורחקת לצמיתות.Black_Dragon - תשנה בבקשה את הסגנון דיבור הזה ותראה קצת יותר רמה בהודעה.אני מבקש, בלי הודעות מיותרות שאח"כ רק יגרמו לכם לקבל עונשים מיותרים. תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.