עבור לתוכן

שאלה בקשר לחנות

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע האם בזיגזג מסכימים להרכיב מפרט עם חלקים מהחנות שלהם וחלקים מחנויות אחרות?

פורסם

לא אמורה להיות בעיה, רוב החנויות מסכימות (זה כמו לשדרג מחשב, אתה מביא חלקים שהיו אצלך במחשב הישן, ולאו דווקא נקנו באותה חנות).

אבל הכי בטוח תתקשר אליהם, מה הבעיה?

פורסם

אין עם זה בעיה .

פורסם

אין עם זה בעיה .

מאיפה אתה כל כך בטוח?

נמאס לי שכל אחד פה חושב שהוא יודע הכי טוב ובסוף סתם מטעה, שיתקשר וישאל זה הכי בטוח...

פורסם

למה לך בכלל להרכיב בזיגזג עם חלקים לא שלהם, מה היתרון פה?

פורסם

מאיפה אתה כל כך בטוח?

נמאס לי שכל אחד פה חושב שהוא יודע הכי טוב ובסוף סתם מטעה, שיתקשר וישאל זה הכי בטוח...

::) אולי כי הוא עובד שם.

ודרך אגב המלצה שלי לקנות רק שם ,

הם היחידים שאני מכיר שלא מתנהגים כאילו הם עושים לך טובה שמוכרים לך.

פורסם

:lol:

לוקוס - בעיקרון אני מסכים איתך אבל הפעם התפדחת :smile1: לא נורא, לא באשמתך.

אני יותר לא מבין את האנשים ששואלים פה במקום להתקשר, מאשר את אלה שעונים בביטחון... ::)

ד"א חבל שאני לא יותר קרוב לזיגזאג, החנויות בסביבה שלי די מרגיזות, אבל לנסוע עד לנווה מונוסון זה לא בשבילי.

פורסם

ל...צביקה תאמין לי זה משתלם לינסוע עד נווה מונוסון. רק ביגלל השרות,האמינות,האחריות,ואחרון אחרון חביב המיקצוענות. תאמין לי יש את הניסיון איתם ואני יודע מה שאני אומר. עם ניסיון לא קטן איתם שום חנות בארץ אפילו לא מתקרבת אל זיזג בשום תחום נקודה. וביחוד לאלו שרוצים להרכיב מיפרט לפי ראות עיניהם.

פורסם
  • מחבר

למה לך בכלל להרכיב בזיגזג עם חלקים לא שלהם, מה היתרון פה?

רוב המפרט שלהם..רק הכרטיס מסך והזיכרון לא שלהם...משיקולים תקציביים...

פורסם

6. חנויות: חל איסור לפתוח דיונים או לפרסם הודעות הדנות בחנות זו או אחרת. שמות חנויות יוזכרו לצרכי השוואת מחירים בלבד, ולא לצרכי הבעת דעה על חנות זו או אחרת

אסור פרסום חנוית בפורום כללי

פורסם
  • מחבר

אסור פרסום חנוית בפורום כללי

אני שאלתי אם הם יכולים אם יש אפשרות לא דנתי באיך החנות,

התגובות שבאו אחר כך הן לא בדיוק נושא הדיון

פורסם

ל...Dano ההערה לא כוונה אילך אלא אלי. ול...Roshos קודם תיקון זה לא פירסום זאת חוות דיעה. נכון שלפי חוקי הפורום זה אסור ואם זה כך אשתדל להימנע בכך לעתיד. למרות שאני חולק על מעצבי המדיניות של מנהלי הפורום. אני פשוט לא מבין מה ההבדל בין חוות דעת על חברות ויצרני חומרה למינהם, לבין חנויות. לעניות דעתי דווקא כן צריכים להתיר למשתתפי הפורום להביע דעתם על חנויות בתנאי שחוות הדעת לא הופכת ליהיות פירסומת. אם למשל משתתפי פורום חווים דיעה על כרטיס מסך מסויים. זה על מנת לתת אינדיקציה לאלו שפחות מתמצאים בנושא חומרה, והכוונה הכללית בעצם לעזור. זה בעצם הרעיון מאחורי פורומים כאלו ועל אחת כמה וכמה בנושאי חניות ונותני שרותים. ובטח אני לא מחדש לאף אחד שבנושא זה שהמצב בארץ לא ממש מזהיר ולא ארחיב בנושא. כמובן זאת היא חוות דעתי בלבד ביחוד שחוויתי על בשרי שרות גרוע ויותר מיכך...

פורסם

::) אולי כי הוא עובד שם.

:o :o :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים