פורסם 2006 במרץ 1219 שנים משהו מוזר במיוחד קורה עם הלוח שלי,GIGABYTE GA-K8NF-9 nForce 4.סינגל צ'אנל או דואל צ'אנל?2 הזכרונות שלי, יושבים על 2 הסלוטים הראשונים בלוח, שהם השמאליים והסגולים, שאמורים ליהיות מוגדרים Dual Channel.אבל מה שמוזר, זה שכל תוכנות הבנצ'מארק מסמנות שהזיכרון ישב על סינגל צ'אנל, ולא דואל.. ובאמת, המחשב עובד כאילו הוא באמת על הצ'אנל, והתזמונים של הזיכרון ירודים במיוחד.- עכשיו, הביוס..את הלוח הזה, החלפתי לפני חודש בגלל שנשרף.. לפני זה, עדכנתי ביוס, מ F2 ל F9. עכשיו, אני בא לעדכן את הביוס שוב בלוח הזה, וכתוב לי שהביוס הוא F9. למרות שבביוס עצמו, כתוב שזה F2 ובכל תוכנות הבנצ'מארק. אז.. מה לעזאזל? :\אם יש לכם פתרון הגיוני לבעיות, אני אשמח לשמוע.
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים תעדכן שוב את ה-BIOS.שני הזכרונות שיש לך במחשב הם אותו הדבר? מבחינת S.S ו-D.S
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים ניסית לבדוק למשל ב-Everest כמה אתה מקבל ב-BandWidth?אתה אמור לקבל סביבות 6400MB/s עם DualChannel וסביבות 3200MB/s ללאאם אתה מקבל תוצאה של SingleChanel אז פשוט תפתח את ה-Manual של הלוח אם ותסדר את הזכרונות כדי שיפעלו ב-DualChannelלגבי ה-BIOS זה מוכר בלוחות Gigabyte, פשוט לא ניקו את ה-DMI Pool שמכילה מידע על ה-BIOSיםאגב דני ה-Samsung 512MB הם רק Double Sided
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים מחבר הם בדיוק אותו הדבר, מכל פרט.ד"א, העלתי תמונה מ CPU-Z שתמחיש את הבעיה (יש שם את כל הלשוניות, זה במקרה תמונה למטרה אחרת. תתיחסו ללשונית Memory)עריכה:ניסית לבדוק למשל ב-Everest כמה אתה מקבל ב-BandWidth?אתה אמור לקבל סביבות 6400MB/s עם DualChannel וסביבות 3200MB/s ללאאני לא יכול לראות את ה BandWidth, יש לי גרסת ניסיון של EVEREST.אם אתה מקבל תוצאה של SingleChanel אז פשוט תפתח את ה-Manual של הלוח אם ותסדר את הזכרונות כדי שיפעלו ב-DualChannelאני אבדוק את זה. דרך אגב, שכחתי להזכיר שהזכרונות פועלים על 64 ביט, במקום 128 ביט.לגבי ה-BIOS זה מוכר בלוחות Gigabyte, פשוט לא ניקו את ה-DMI Pool שמכילה מידע על ה-BIOSיםאז לעדכן רגיל. נכון?אגב דני ה-Samsung 512MB הם רק Double Sided[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים 64Bit זה אומר Single Channelתעשה מה שאמרתי עם ה-Manualלגבי ה-BIOS פשוט בתוכנה תסמן Clear DMI Pool
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים מחבר 64Bit זה אומר Single Channelתעשה מה שאמרתי עם ה-Manualלגבי ה-BIOS פשוט בתוכנה תסמן Clear DMI Poolטוב, אני אעדכן כרגיל.ואיפה זה נמצא ב Manual בדיוק?
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים מחבר אוקיי, תודה אני אסתכל שם, זו בעיה שמופיעה הרבה בלוחות האלה? ועוד משהו שרציתי לשאול. נודע לי שהתזמונים של הזכרונות גבוההים ואיטיים. אפשר לראות את זה בתמונה שהעלתי, מה - CPU-Z. התזמונים של הזכרונות לא אמורים ליהיות כאלה, בעבר אני זוכר שמי שראה תמונה מה CPU-Z אמר שהתזמונים מצויינים, והרגע נודע לי שזה לא נגרם מסינגל צ'אנל.
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים הנה לינק לגרסה החופשית המלאה האחרונה שיצאה ל everest http://files5.majorgeeks.com/files/e4628797d1c5b2d9e119f892f43f3d6d/systeminfo/everesthome220.exe
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים 3-3-3-8 זה תזמונים סביריםוהבעיה עם הזכרונות קורה בעיקר למי שלא קורא קצת ב-Manual לפני ההתקנה
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים או לא לקנות גיגהבייט יותריש לי 4 לוחות שלהם בכולם יש איזה באג, רק אחד עובד טוב.
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים הזכרונות יושבים כמו שצריך, על הסגולים (תראה בתמונה בחתימה...) ב-Dual Channel.כך שהוא לא צריך לשים אותם במקום אחר (הוא ציין שהם צמודים זה לזה).או שזה רק לבדיקה?
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים לבדיקהאם בשום סידור הם לא מזוהים כ-DualChannel הלוח פגום ויש לנצל את האחריות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.