עבור לתוכן

כמה סיבות מדעיות למה סנטה לא אמיתי

Featured Replies

פורסם

מה אתם צוחקים למה אליהו הנביא יותר הגיוני? עם כל כמויות האלכוהול שהוא אמור לשתות :cool2:

• תגובות 30
  • צפיות 1.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא שותה תירוש :), ואליהו הרבה יותר הגיוני, הוא לא נכנס מהארובה, אין לו איילים מעופפים, הוא מחלק רק ספריי תנ''ך והוא דתי.

פורסם
:yelclap:
פורסם

הוא שותה תירוש :), ואליהו הרבה יותר הגיוני, הוא לא נכנס מהארובה, אין לו איילים מעופפים, הוא מחלק רק ספריי תנ''ך והוא דתי.

ואכן הוא גם קיים :nixweiss:

פורסם

+ הוא רץ יותר מהר מסוס

פורסם

ומי משאיר את הדלת פתוחה בלילה? :P

פורסם

ומי משאיר את הדלת פתוחה בלילה? :P

כן אהה עדיף שיעבור לשיטה של סנטה אבל לצערנו אין ערובות בבית אז שיתחיל להיסתובב עם סולם ויכנס דרך החלון ואז אתם תגידו ואם הבניין עם 20 קומות בגובה 130 מטר אז שילווה מסנטה אייל אחד...אבל אז סטנה לא יוכל לסחוב את ה 2000000 טון כשחסר לו אייל ואז הוא לא יספיק לחלק לכל הנוצרים משחקים ואז הנוצרים יאשימו את היהודים שאליהו הנביא גנב אייל אחד לסנטה...בקיצור ככה יתגלגלו העניינים ואז תיפרוץ מלחמת עולם שלישית... :kopfpatsch: וואי כמה שטויות אני מדבר....

פורסם

זה בסדר כבר התרגלנו.

פורסם

חחחח.... למה אבל הוא מה זה צודק....

בלי דתות > רוב המלחמות לא היו מתרחשות!!

(מאשים את הדתות)

פורסם

שכחתם שלסנטה יש עוזרים! :nono:

פורסם

מסכן אליהו, הוא זאב בודד

פורסם

אבל העוזרים של סנטה רק עוזרים לו להכין את המתנות ואת הרשימות של

הילדים הטובים והרעים (אגב, שמתם לב לסלקציה שהולכת שם? רק לי זה מזכיר דברים רעים?)

הוא עדיין מסתובב לבד (כאילו, כי איילים לא ממש נחשבים)

ותחשבו שאליהו צריך לבקר הרבה פחות בתים, חוץ מזה שהוא פשוט

עושה טלפורט, הרי זה ברור...

פורסם

ברור, אם הוא עלה השמיימה בעגלת אש, למה שלא יעשה טלפורט...

פורסם

דווקא אני חושב שסנטה כן קיים ...

הוא פשוט מזן נורא מיוחד של חייזרים ... והשאירו אותו מאחור , כי הוא היה שמן והיה מתעלל באיילים , לכן העונש הנוראי שהוא קיבל ...

וכן יש לו טלפורט , ויש לו גם חליפה חסינת אש והאיילים שלו מחושלים ומחוסנים נגד קרינה סולרית ...

אתם סתם קטני אמונה .

תפתחו את הראש קצת .

2012 ... הכל נגמר .

סנטה עוד ישוב .

פורסם
:lol::screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים