עבור לתוכן

מה הוא לדעתכם ההיבט הפילוסופי של מודרניזציה מתקדמת?

Featured Replies

פורסם

אני מבקש מכל אחד ממכם לתאר שקורה משהו עכשיו. למשל שהמכונית התקלקלה, שהאינטרנט נפל, תמציאו סיטואציה, ותגיבו עליה.

קדימה אנשים, הביאו לפה אנרגיות חיוביות.....

פורסם

זה הדבר הכי חצוף שראיתי בחיים שלי !

אתה מוכן לפרט את הסיבה ?

פורסם

תמיד אמרתי שהם שווים לטוסיק....

פורסם

וגם... בעלי החברה גם בעלי חוות הקופים הגדולה בישראל שמגדלת ומוכרת בעלי חיים למטרות ניסויים בלבד.

אנשים מבחילים...

פורסם

חחחח (מצטער) איך זה יכול להיות?

מה המודם צם ולא אוכל בייטים?

אצלי אני באינטרנט זהב עם כבלים ואים שום בעיות, חוץ מהכתובת ip הקבועה שמשגעת אותי!!!!

אני מתנתק מהם!!

פורסם

חחחח (מצטער) איך זה יכול להיות?

מה המודם צם ולא אוכל בייטים?

אצלי אני באינטרנט זהב עם כבלים ואים שום בעיות, חוץ מהכתובת ip הקבועה שמשגעת אותי!!!!

אני מתנתק מהם!!

זה מצחיק שמצד אחד כתובת IP קבועה נחשבת לפריווילגיה (שבגללה הרבה אנשים שקלו להתחבר לאקטקום או איך שלא קוראים לחברה הזאת של ה-5 אנשים (מספר העובדים + לקוחות) שנותנת IP קבוע, ומצד שני כשאנחנו מקבלים את מה שתמיד רצינו בלי לבקש אנחנו מגלים פתאום שזה לא בדיוק מה שרצינו...

פורסם

ללקוחות adsl האינטרנט שלכם חרא תיתנקו מימנו ותעברו לאינטרנט מהיר אחר למשל לאינטרנט בכבלים גם יותר זול וגם יותר מהר כל פעם שאני קורא הודעה תלונה חדשה על אינטרנט מהיר של ADSL אני נידהם כמה בעיות יש באינטרנט כל כך פשוט!!!!

אז תעברו מהר לאינטרנט מהיר בכבלים!!!!!

פורסם

אני מחובר לכבלים דרך מתב ו"נזק בינלאומי" (הסיבה היחידה שלקחתי אותם בתור ספקית היא כי הם זולים...)

היום ואתמול עברתי (אני כמעט בטוח) את ה 20 ניתוקים (!)

זה פשוט משגע, והם לא יודעים מה הם הולכים לקבל ממני היום בערב, אני ממליץ לכם, כמו שאני עושה, להתלונן למי שהתנתק לו האינטרנט מספר פעמים בחג

וזה לא פעם ראשונה שאני עובר כזאת התעללות: אני כבר כמעט פירקתי את המודם המזד.... שלי

לסיכום: זה לא משנה דרך איפה אתה גולש - לך לחברה הכי זולה!!!

פורסם

אם אתה משתמש במודם USB אז תמיד יהיו לך הרבה יותר בעיות, וגם במת"ב הודו בזה אחרי אינספור שיחות איתי וכשהם הבינו שאני לא משתמש טיפש שאפשר למרוח בסיפורים. אני מחובר לכבלים מהיום השני שבזק בינלאומי נותנים את השירות הזה, בהתחלה היו להם לא מעט בעיות עם ה-dhcp שהתבטאו אצל מי שנשאר מחובר יותר מ-24 שעות (ופה הם קיבלו קצת עזרה ממני). בסופו של דבר, היום אני מאוד מרוצה מהחיבור שלי. אני חושב שאני אונליין מאתמול בצהריים או משהו כזה, מוריד כל הזמן... אין לי שום בעיה לעבוד ולא מעט פעמים אני מקבל את ה-97 קילובייט לשניה, רציף.

פורסם

אני אכן משתמש במודם USB

אז זאת אומרת שאתה ממליץ לי להשתמש במודם עם כרטיס רשת?

אני לא מבין מה הקשר בין מודם USB למודם עם כרטיס רשת בהקשר של ניתוקים? מה ההבדל ביניהם???

איך אני בכלל מחבר את המודם שלי לכרטיס רשת?

פורסם

אם קיבלת מודם מעפן כמו שלי (ambit), הוא הגיע גם עם כבל RJ רגיל (רשת) ויש לו אפשרות לחיבור רשת או USB. אחרי שאתה מתקין אצלך במחשב כרטיס רשת (הם לא עולים הרבה..), פשוט תנתק את הכבל USB שמחבר בין המודם למחשב שלך ותחבר במקומו כבל רשת. אם המודם שלך לא מאפשר חיבור ל- כ. רשת ואתה ממשיך לקבל ניתוקים ובעיות (אצלי זה היה קורה כל 20-40 דקות, ורק restart היה פותר את זה), תתחיל לעבוד מול מת"ב על החלפת המודם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים