פורסם 2006 במרץ 1119 שנים http://s62.yousendit.com/d.aspx?id=1IEK840A5GLHUN7US0BEJT1F0M15Z1PMW יאללה, טובי... כמובן, למשועמם שמתבייש, אפשרי לשלוח לי לינק לדגימה (מומלץ להעלות ל usendit) בהודעה פרטית. כעקרון המטרה היא לסנכרן את קולכם ולהרים "מיני פרסומת". למה זה טוב? בעיקר בשביל ההומור... בהצלחה (ולא לפברק).
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים על מה לעזאזל אתה מדבר שגיא?מה לקחת?לא ממש הבנתי מה אתה רוצה לעשות למען האמת.
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים קול ילדותי? מה בדיוק אתה רוצה שאנשים יגידו (מה להקליט)? ואיך אני יכול להקליט בפורמט ?MP3
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים שגיא אולי תפתח אתר לכל הדברים המקוריים שאתה עושה? הסרטים ! ההקלטות! וכולי..., או פשוט לפתוח ת'רד ענקי.
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים מפחדים מהשתלטות עויינת? שהדברים ששגיא עושה יעניינו אנשים יותר ממחשבים : (אגב, הם באמת יותר מעניינים ממחשבים... עם כל הכבוד, יש חיים מאחורי המסך, ובאמת הגיע הזמן לעשות קצת ניקיון כי החיים האלה כבר התחילו לפתח גפיים ועד מעט הם יתחילו להתרוצץ לי בכל החדר :-X) אנשים, איך אני מקליט MP3 או בפורמט מצומצם אחר? הדבר היחיד שאני יכול להקליט זה קובץ בגודל של משהו כמו 2MB לשנייה...
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים מחבר אם אתה משתמש ברשמקול, תתקין מקודד mp3 כדוגמת ה LAME המפורסם שאמור לעשות ת'עבודה,ואז בהגדרות תוודא שההמרה נמצאת על אותו קודק, בחר ביטרייט וזהו בערך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.