עבור לתוכן

אמממ חייב עזרה עם הדבקת כתוביות לסרט בבקשה

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל אני ישאל בכל מקרה =]

אז ככה אנ י רוצה להדביק כתוביות על סרט כלשהו...אבל הקטע שאני לא רוצה להדביק את זה על התמונה של הסרט עצמו זה לא מדביק לי את זה למטה כזה כמו שרואים סרט בטלויזיה זה מדביק לי את זה למעלה כזה וזה מפריע לראות סרט ככה....

ואני לא רוצה להשתמש בשיטה של ה VIRTUAL DUB כי זה עושה לי ככה את הכתוביות...יש שיטה אחרת אולי ? בבקשה תעזרו לי

פורסם

אם הבנתי את שאלתך , אתה רוצה "לשחק" עם כיוון כתובית בזמן שאתה מטמיע אותה בסרט ....

תתקין את תוכנת VOBSUB (חפש בגוגל) ואת תוכנת WINAVI (כנ"ל גוגל) ...שים את הסרט והכתובית באותה תיקייה ותן להם שם זה (לא סיומת של הקובץ!)....ברגע שתפעיל את WINAVI , תבצע המרה מקובץ AVI ל- AVI ...באותו רגע יפתח אייקון קטן חץ ירוק ליד השעון ב-DESKBAR , תלחץ עליו פעמיים ובחלון שייפתח לך לאופציית הגופן , שם תבחר את הגודל הרצוי (מומלץ 26) ויש שם גם כיוון למיקום הכתובית . אני לא בדיוק זוכר , אבל נראה לי שאתה צריך לשים את ה=BOTTOM על ערך 2 כדי שהכתובית תהיה לדוגמא על הפס השחור של הסרט ...שחק עם זה קצת , כל פעם תבצע קידוד (דרך WINAVI כמובן תוכל לבטל אחרי כמה שניות כי שם תוכל לראות תצוגה מקדימה)

עד שתגיע למיקום הכתובית כמו שאתה רוצה . אח"כ תוכל לצרוב גם דרך התוכנה (לי היא נותנת הפנייה לנרו אקספרס שמותקנת)

עם שתי התוכנות האלה אתה לא צריך יותר לעריכת סרטים ! בדוק.

אגב , אם יש לך חבילת מקודדים מותקנצת של KLITE CODEC PACK או חבילה אחרת , אז כבר יש בחבילה את תוכנת VOBSUB ,ככה שלא תצטרך להתקין שוב.

מקווה שעזרתי . בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים