עבור לתוכן

מערכת P4 עצות ושיפורים:-)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שמע, לא הייתי ממליץ לך אלמלא זה היה באמת ככה- 99% שהמעבד שלך יעלה ל2.4 ללא בעייה..מה גם שלקחת 2.4A ככל הנראה, אז אם אתה כבר לוקח - שיהיה ה2.4B (עם הA לא תגיע ל133).

לגבי הזיכרונות, אלו של מושקין לא מתאימים כיוון שםה לא 32 ביט, אתה צריך לבקש מהחנות שבה אתה קונה שישיגו לךא ת זיכרוונת ה32 ביט של סמסונג.

עוד הערה, אם אתה לא מתכנן לעשות OC למרות מה שאמרתי, קח את ה2.4B\2.26 (ה2.26 טוב יותר לOC במידה ויהיה בעתיד), יחד עם זיכרונות ה800 של סמסונג(יעמדו בFSB של 133) והאסוס P4T533-C או הג'יגה בייט 8IHXP.

זה כנראה כישרון אצלך

כך הודעה אתה מבלבל אותי יותר ;D

אז אם אני צריך זכרונות של 32 ביט אז הם בטח גם יותר יקרים ואין לי סיכוי להשיג לאפילו 384 זיכרון אני יוכל בטח רק 256 מה שממש לא יספיק לי

פורסם

הם עולים 700-750 ש"ח.

לסיכום אני מציע 1.8A+זיכרונות 32 ביט של סמסונג (256\512)+ 4T4A.

אם ההצעה הזתא לא נראית לך מאיזושהיא סיבה- פרט למה וננסה לשנות.

פורסם
  • מחבר

הם עולים 700-750 ש"ח.

לסיכום אני מציע 1.8A+זיכרונות 32 ביט של סמסונג (256\512)+ 4T4A.

אם ההצעה הזתא לא נראית לך מאיזושהיא סיבה- פרט למה וננסה לשנות.

אז אכשיו אני ישלח לפנדה מכתב ישאל אותם בקשר לזיכרונות ולמחיר

בנתיים אני יחשוב אם אל המעבד

שאני יקבל תשובה אני יוכל יותר לדבר

כי כמו שאמרתי אני לא יקנה מערכת אם 256

פורסם

מז'תומרת? אתה יכול לקנות שני סטיקים של 256 ויהיה לך 512.

לגבי המעבד, כמוש אמרתי- לא אמורה להיות שום בעייה.

פורסם
  • מחבר

מז'תומרת? אתה יכול לקנות שני סטיקים של 256 ויהיה לך 512.

לגבי המעבד, כמוש אמרתי- לא אמורה להיות שום בעייה.

לא התכבנתי אם אם זה יעלה יותר מדי כמו 1000 שקל ל256 (כמו שעולה אכשיו RDRAM1066) אני יאלץ לותר אל ההצאה ברור שאפשר שתיים אבל אני לא רוצה להוציא 2000 שקל אל זיכרון

בין 1600-1400 MAX

פורסם

בKSP אני רואה שהם עולים 750 לסטיק, ככה שבמקרה הגרוע ביותר תוכל לקנות אצלם.

לפני שבוע פחות או יותר היה ת'רד שבו מישוה שאל איפה ניתן לקנות אותם בחינם..אם אני זוכר נכון המליצו לו על מקום בשם טראק דאטא שמוכר אותם ב700- אתה מוזמן להשתמש בחיפוש.

פורסם

יש לוח שתומך רישמית בDDR 400 הלוח של Gigabyte מאותו ציפסט

אפשר גם להשיג אותו בארץ

אני לא רוצה ללכת אל1066 כי אז אני יוכל לקנות רק 256 מה שלא מספיק לי

כל הלוחות עם הצ'יפסט החדש של SiS סובלים מבעיית המהרה, כמו שאמרתי, לא ראיתי אף אחד מהם עובר ת-140-150...

כמו שאמרתי, אם אתה לא חושב על אוברקלוק זה יהיה לוח מעולה ויחסית זול לעומת פתרון RDRAM...

והמחיר של זיכרון RDRAM לא כזה נוראי אם מתחשבים בכך שאתה לוקח את הזיכרון DDR הכי יקר שקיים...

ואלא אם כן אתה לוקח זיכרון 32bit אז הזכרונות צריכים להיות זהים (יענו שני 128, או שני 256, אי אפשר 256 ו-128 אם אני לא טועה)..

ואנטי - אני מאמין שאפשר לנעול את ה-AGP/PCI על הלוח הזה של אפוקס... ואולי גם בלוחות האחרים..

פורסם

אין נעילה בלוחות מבוססי SIS..

כמוש נאמר, הוא יבדוק את האופצייה עם ה4T4A..אם הוא לא יוכל להשיג את זיכרונות ה32 ביט של סמסונג מאיזושהיא סיבה (אני הייתי קונה אפילו בחנות אחרת) נראה מה עושים.

פורסם

למה צריך בכלל את הנעילה?

ואני לא חושב שבאמת כדאי לקנות עכשיו 512 זיכרון כי זה לא ממש הכרחי.

חוץ מזה תמיד אפשר לקנות עוד נגיד אוד חצי שנה במחיר יותר טוב.

פורסם

צריך, כדי לשמרו על מהירות עבודת כרטיסי הPCI\AGP בתדר המקורי- עלייה מעל 37 תגרום בד"כ לאי יציבות (תלוי ברכיבים) או בעיות שונות (שריפה\מוות פתאומי\אי יציבות).

פורסם
  • מחבר

טוב חזרתי

אני יודע שאני מקפיץ את התרד אבל אני רוצה שישארו הנקודות שהיו פה כדי שלא סתם יעלו אותם שוב

ויתרתי אל הRDRAM מחסור תקציב ומחוסר שידרוג לעתיד

אני לא מוכן לקנות לוח אם שיש בו 2 סלוטים ואני יכול רק לקנות 384 ואז אם בעתיד אני רוצה להוסיף 128 אני צריך לזרוק את ה128 ולקנות חדש של 256

לא יעיל:-(

הורדתי את הזכרונות ל333של CROSAIR PTC2

אכשיו אני רק צריך לוח שאני יוכל לעשות לו OC ויעבוד אם הDDR 333 אני מעדיף בלי כלום

אכשיו אם למישהו יש או בכל זאת רוצה לתקן לי לדברים במפרט אז שידבר

פורסם

P4S533 של אסוס יתאים לך, אם אתה רוצה יותר פיצ'רים לך על האביט SR7-8X.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים