עבור לתוכן

נחשו איך היה לי בגדנע?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

למה כולכם ישר נפלתם עלי?

אני לא חייב ללכת לצבא אלא אם כן אני רוצה ואני לא חייב להסביר למה... אני מאמין שאם אפשר אז אני יכולתי אפילו להתנדב לצנחנים, גולני או כל מקום אחר.

עריכה : ואני לא צריך להתבייש מזה שאני לא מתנדב לצבא! עוד חייל אחד לא יועיל להם. אבא שלי ייעץ לי לא ללכת והוא אפילו היחיד שנשאר חיי מתוך 400 חיילים בערך מגולני מפלוגה 51 אם אני לא טועה ואחר כך הוא גם הקים בסיסים שלמים בחורים בארץ.

אני מעדיף את הזמן הזה, את שלוש השנים האלו, במקום להתנדב, ללכת וללמוד באוניברסיטה ולהתחיל לבסס את החיים שלי.

לאלה ששואלים את עצמם - לא, לא גרתי בארץ כל החיים שלי אבל זאת לא הסיבה שאני לא חייב ללכת לצבא.

• תגובות 33
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא רוצה לא צריך

רק אל תצפה לקבל כאן "תמיכה" ורחמים, כפוי טובה קטן.

פורסם
  • מחבר

מההההההההה? אני לא חייב לפרט לך את הבעיות הרפואיות שהיו לי בעבר! אלו דברים פרטיים שאני מעדיף לא לחשוף ואם אתה בוחר לא לכבד את ההחלטה שלי אתה יכול לשמור את זה לעצמך :nixweiss:

בנוסף לכך, לא ביקשתי רחמים או תמיכה אלא פשוט סתם רציתי לשתף אתכם במאורע שהיה.

פורסם

גם אנשים עם בעיות רפואיות יכולים וצריכים לעשות צבא

גם לי יש בעיות רפואיות וגם אני יכלתי לצאת מהצבא. אז נכון, אני לא אומר לך ללכת לצנחנים. גם אני לא ממש הלכתי לצנחנים, אבל אם אתה יהודי, אתה צריך לעשות צבא.

פורסם

גם אנשים עם בעיות רפואיות יכולים וצריכים לעשות צבא

גם לי יש בעיות רפואיות וגם אני יכלתי לצאת מהצבא. אז נכון, אני לא אומר לך ללכת לצנחנים. גם אני לא ממש הלכתי לצנחנים, אבל אם אתה יהודי, אתה צריך לעשות צבא.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

זה גם מה שאני רציתי ותכננתי לעשות אבל אבא שלי שכנע אותי שלא לעשות את זה.

ובקשר לאהבת המדינה שלא יעירו לי פה בבקשה למה כשגרתי בחוץ לארץ היו לנו דגלים של ישראל וכל בוקר עמדנו והרמנו דגלים של המדינה ושרנו שירים וכך גם בסיום הלימודים הורדנו את הדגל. בארץ לא ראיתי דבר כזה בכלל אלא רק בטקסים. זו בושה לדעתי!

אתם רק מדברים על לתרום למדינה ולהגן עליה אבל מה עם המדינה שדופקת חיילים? שמעתי על זה יותר מידי פעמים!

פורסם

אתה לא חייב תשובות לאף אחד כאן,

במיוחד לכאלה שיורדים עליך בלי להכיר אותך בשיט

אני אישית חושב שכאשר יש בעיות רפויאות חריפות אין מה לחפש בצבא, אל תדאג , אני ישמור במקומך.

"היחיד שנשאר חיי מתוך 400 חיילים בערך מגולני מפלוגה 51 "

הוא לא היחיד, אני חושב שאתה מתכוון לקרב שהיה בחרמון מול הסורים:

גם דוד שלי יצא משם אז זה כבר שניים. (פלוגה 51)

בכול מיקרה אני בהחלט מבין למה הוא לא רוצה שתתגייס, גם דוד שלי לא רצה שאף אחד ילך

אבל הזמנים דיי השתנו

מה שחשוב כאן , שעדיף שתשאיר את הסיפורים האמיתיים האלה בבית , אין צורך ואתה לא חייב כלום לאף אחד כאן.

פורסם

מה אתה מתנצל בכלל, במידה והצבא שחרר אותך משירות חובה, זכותך המלאה לא להתנדב...

ובכלל, חייל שמההתחלה בא עם מורל נמוך עדיף שלא ישרת בצבא ושמישהו שרוצה לתרום יעשה את התפקיד שלו בצורה טובה יותר.

אני אישית חושב שהצבא לא כזה גרוע, כל עוד אתה נופל על תפקיד טוב ועם אנשים\מפקדים טובים, אתה יכול גם ללמוד מהשירות,

אבל באותה מידה אתה יכול גם לנצל את ה3 שנים שלך בצורה טובה יותר אם אתה רוצה את זה...

בקיצור לא אכפת לי בגרוש מה תחליט לעשות, העיקר אל תבזבז את הזמן ובאמת תעשה משהו שלא תתחרט עליו עוד 20 שנה שהילדים שלך יתגייסו לצבא.

עריכה:

באמת לזכות הצבא אני יכול להגיד שממה שראיתי, הצבא ממש מתחשב במתנדבים ומשתדל לבוא לקראתם כמה שאפשר אם זה מבחינת בסיסים ואם זה מבחינת תפקידים שמעדיפים לתת קודם למתנדבים ואחר כך לחיילי חובה.

פורסם

אם אתה ממש רוצה לתרום לצבא אני מניח שיתנו לך לעשות משהו שלא יסכן את בריאותך ולא יפגע בך בצורה כלשהי בגלל הבעיה הרפואית.

פורסם

איפה הגדנ"ע שלך היה ?

פורסם
  • מחבר

באמת תודה לכל המגיבים בדף השלישי!

הייתי בשדה בוקר.

פורסם

אני אטאיסט ולא נראה לי שלצבא אכפת... כי אני עדיין קיבלתי כאלו גליונים למשהו קדם צבאי כזה...המכללה לפיקוד...or some bulshit like that

תסביר לי איך זה הגיוני אם אני לא חייב לעשות צבא? (כן אני רשום כחסר דת)

פורסם

אני אטאיסט ולא נראה לי שלצבא אכפת... כי אני עדיין קיבלתי כאלו גליונים למשהו קדם צבאי כזה...המכללה לפיקוד...or some bulshit like that

תסביר לי איך זה הגיוני אם אני לא חייב לעשות צבא? (כן אני רשום כחסר דת)

הא? מה הקשר לזה שאתה אתאיסט?

אני רשום כנוצרי - אבל נראה לי שאני עדיין חייב בצבא

פורסם

אם אתה מתכנן להישאר בארץ, אז אני מציע לך לעשות צבא.

אני אומנם עוד לא התגייסתי, אז אני לא יכול ליעץ לך מנסיון, אבל צבא זה משהו שרוב האנשים במדינה עושים וכנראה שגם החברים שלך בעתיד יהיו חלק מהקבוצה הזאת וזה לא יהיה לך נעים להישאר בצד. יכול להיות שהעובדה שלא עשית צבא תשפיע על מעסיקים שלך או אנשים סביבך(בעיקפין או שלא בעקיפין).

אני לא חושב שיש סיבה למהר ולרוץ לאוניברסיטה, תתנדב לצבא לכמה שנים ואז תתחיל ללמוד.

חוץ מזה, אני מאמין שצבא תורם לבגרות של בן אדם.

שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

עמוד קודם היה רשום שאם אתה יהודי אתה חייב להשתתף בצבא.

אז הסקתי מהמשפט שכל מי שאינו יהודי אינו חייב להיות בצבא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים