פורסם 2006 במרץ 1119 שנים אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית לתמונות (לא חייב להיות וידאו) בין 1000 ל-1500 ש"ח אני לא כל כך מבין במצלמות אז אם מישהו יכול להגיד לי על מה רצוי להסתכל ולהמליץ לי על מצלמות טובות זה יעזור לי מאוד תודה מראש CON206
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים מחבר מזה POWERSHOT?אני לא מבין במצלמות והמליצו לי לקנות את 610A בדקתי את המחיר בכמה מקומות וראיתי שבמקום אחד זה יותר יקר וההבדל היחיד הוא שכתוב POWER SHOT
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים Powershot זה סימן רשום של קנון שמלווה את ליין המצלמות הדיגיטליות הקומפקטיות שלהם.
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים מחבר Powershot זה סימן רשום של קנון שמלווה את ליין המצלמות הדיגיטליות הקומפקטיות שלהם.אם POWERSHOT זה רק שם אז למה במקום אחד canon a610 יותר יקר וההבדל היחיד הוא שרשום POWERSHOT?
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים אני לא יודע איפה אתה מסתכל על מחירים אבל ההבדלים היחידים שיכולים לנבוע הם שהמצלמה במחיר הנמוך בעלת אחריות לשנה אחת לעומת מצלמה יקרה יותר בכמה מאות והיא עם אחריות יבואן ל-3 שנים.לדעתי התוספת לא שווה את זה, אבל כל אחד שיחליט את ההחלטה בעצמו.http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=369864
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.