עבור לתוכן

פורים! התחפושת שלי D:

Featured Replies

פורסם

אני מיתחפש לזה-

85254575.jpg

רגע אני לא צריך ליתחפש אני גם ככה דומה לו :'( :'( :'(

• תגובות 41
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שהתחפס לקוף מקופף :silly:

סתם אני כבר שנים לא היתחפסתי אני כנראה אקנה פאה שהיא שיער אפרו

פורסם

to old ...

פורסם

בתקווה שהבנתי מה שרצית להגיד לי: אתה צריך מתופף צמוד איתך

אני בלונדיני, עם קצת ארוך, אז אני קארסון. מה אני יקח את הלטיני הקטן הזה?

שנאמר "סטגדאש" ::).

בכל מקרה,יש כאן עוד תחפושות מוזרות?

פורסם

אני מתחפש למחמוד אבו טיר! תבוא אח שלו!

פורסם

מתחפש לצבאי (איש שצובע בתים למי שלא הבין...)

פורסם

אם היית כותב צבעי אנשים היו מבינים.

פורסם

.. או "צבע" , שזו המילה האמיתית למה שאתם מנסים להמחיש ..

פורסם

חבריי ואנוכי באים במסווה של חבורת צבי הנינג'ה/פאוור ריינג'רס, עוד לא החלטנו, וכשמתחילה תחרות התחפושות מחליפים בשירותים

לחברי סגל המורים במפגן תנועות ותנוחות פרובוקטיביות. סביר להניח שישעו אותנו לכמה ימים כתוצאה מזה, אבל hell הולך להיות לפנים

:lol: אהבתי, תהנה עם זה חחח

פורסם

אני וחברים לסאוט'פארק

פורסם

אני מתחפש לאיש בלי ראש שמוריד לאנשים תראש

פורסם

אם היית כותב צבעי אנשים היו מבינים.

:lol:

פורסם

לול אז ככה:

הגענו בשעה המתוכננת במסווה של צ'בי הנינגה, כמובן משהו מינימליסטי ביותר

שגרר תגובות מאוכזבות, כתוצאה מכל ההייפ שהרמנו בכיתה שזה עומד להיות פורים שהם לא ישכחו.

נרשמנו בתחרות התחפושות, ואז כיד הגורל, נתקלו במכשול הראשון: אחד השופטים בתחרות היה אחד המורים שאליו רצינו להתחפש

מן הסתם שדבר כזה היה הורס הכל, אז אירגנו איזה שעיר לעזאזל שיבוא אל המורה בטענות כי גוררים לו את האוטו.

משיצא מהאולם לחפש את רכבו, פרצנו לרחבה. התחפשנו ל2 מורים לספרות ואחד לאזרחות.

את המורה לספרות שיש לו צמחייה נכבדה ביותר באיזורי החזה והגב המחשנו באמצעות חולצת מלחים על חליפת גורילה, שמבצבצים ממנה ניצנים שונים

של פרוות. את ראשה של המורה השנייה, שמגיעה בקושי לגובה המינימלי בסופרלנד, הדבקו בעזרת מסקנטייפ לאיזור חלציו של המורה הראשון, כך שנוצר

המראה של איש גורילה מקפץ ברחבי הרחבה וילד שני שהולך על ברכיו (שאליהם מודבקות עקבים :) ) וראשו מודבק אל איבר מינו של הגורילה.

המורה לאזרחות, שלפי מראהו היום יומי היית מגדירו כרץ אחורה בשדה תירס, גולם ע"י ילד שלישי שאליו הדבקנו ארבע בובות מין זכריות מכל צד :lol:

אתם בטח שואלים למה אני לא חוסך את כל התיאורים בתמונה, אז זהו, שהחבר שהופקד על תיעוד הארוע, שכח לשים קלטת וידאו :kopfpatsch:

(יש לציין כי כעת אותו חבר "חולה מנסיבות מסתוריות") אך קלטנו כמה פלאשים ברגע זה אנחנו בתהליכי ליקוט מצלמות מאנשים וברגע שיהיה לי אני יעלה לכאן לפי בקשת הקהל.

איך אותו סיפור נגמר? אחרי כמה זמן של התרוצצויות בשאגות צחוק מכל כיוון ובין השאר אשליות של אלמוות, מסתבר שנכח באותו זמן איזה מורה תורן זוטר והלשין עלינו. קיבלנו השעייה ל-4 ימים , ז"א היום, יום חמישי, שישי וראשון הבא ונזיפה מהמורים. כתגובה בשיחה עם המורה לאזרחות כששאל האם אנחנו מודעים לחומרת מעשינו, אחד החברים ענה: פלורליזם. :lol: :lol:

פורסם

אחרי שנתיים שלא התחפשתי...

אני מתחפש לAVATAR שלי רק ללא ההילה והגלימה המפגרת הזאת...

משו בסגנון Future Angel כזה

פורסם

לול אז ככה:

הגענו בשעה המתוכננת במסווה של צ'בי הנינגה, כמובן משהו מינימליסטי ביותר

שגרר תגובות מאוכזבות, כתוצאה מכל ההייפ שהרמנו בכיתה שזה עומד להיות פורים שהם לא ישכחו.

נרשמנו בתחרות התחפושות, ואז כיד הגורל, נתקלו במכשול הראשון: אחד השופטים בתחרות היה אחד המורים שאליו רצינו להתחפש

מן הסתם שדבר כזה היה הורס הכל, אז אירגנו איזה שעיר לעזאזל שיבוא אל המורה בטענות כי גוררים לו את האוטו.

משיצא מהאולם לחפש את רכבו, פרצנו לרחבה. התחפשנו ל2 מורים לספרות ואחד לאזרחות.

את המורה לספרות שיש לו צמחייה נכבדה ביותר באיזורי החזה והגב המחשנו באמצעות חולצת מלחים על חליפת גורילה, שמבצבצים ממנה ניצנים שונים

של פרוות. את ראשה של המורה השנייה, שמגיעה בקושי לגובה המינימלי בסופרלנד, הדבקו בעזרת מסקנטייפ לאיזור חלציו של המורה הראשון, כך שנוצר

המראה של איש גורילה מקפץ ברחבי הרחבה וילד שני שהולך על ברכיו (שאליהם מודבקות עקבים :) ) וראשו מודבק אל איבר מינו של הגורילה.

המורה לאזרחות, שלפי מראהו היום יומי היית מגדירו כרץ אחורה בשדה תירס, גולם ע"י ילד שלישי שאליו הדבקנו ארבע בובות מין זכריות מכל צד :lol:

אתם בטח שואלים למה אני לא חוסך את כל התיאורים בתמונה, אז זהו, שהחבר שהופקד על תיעוד הארוע, שכח לשים קלטת וידאו :kopfpatsch:

(יש לציין כי כעת אותו חבר "חולה מנסיבות מסתוריות") אך קלטנו כמה פלאשים ברגע זה אנחנו בתהליכי ליקוט מצלמות מאנשים וברגע שיהיה לי אני יעלה לכאן לפי בקשת הקהל.

איך אותו סיפור נגמר? אחרי כמה זמן של התרוצצויות בשאגות צחוק מכל כיוון ובין השאר אשליות של אלמוות, מסתבר שנכח באותו זמן איזה מורה תורן זוטר והלשין עלינו. קיבלנו השעייה ל-4 ימים , ז"א היום, יום חמישי, שישי וראשון הבא ונזיפה מהמורים. כתגובה בשיחה עם המורה לאזרחות כששאל האם אנחנו מודעים לחומרת מעשינו, אחד החברים ענה: פלורליזם. :lol: :lol:

כנראה לא סיפרת את הסיפור המלא, כי זה לא נראה משהו כל כך חמור. סך הכל פורים. בחג זה אמורים להשתטות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים