פורסם 2006 במרץ 1119 שנים התחפשתי לקירור מים :D :D :screwy: :smile1: :smile1: :jump: למה אתם מתחפשים אם בכלל?? ;D
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים חבריי ואנוכי באים במסווה של חבורת צבי הנינג'ה/פאוור ריינג'רס, עוד לא החלטנו, וכשמתחילה תחרות התחפושות מחליפים בשירותיםלחברי סגל המורים במפגן תנועות ותנוחות פרובוקטיביות. סביר להניח שישעו אותנו לכמה ימים כתוצאה מזה, אבל hell הולך להיות לפנים
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים אני מתחפש לילד עם איידס אני וחברים מתחפשים ל-fab5 (נו האלה מ-queer eye for the straight guy) אני קארסון
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים התחפשתי לקירור מים :D :D :screwy: :smile1: :smile1: :jump: אני לא יודע אם לצחוק או לבכות ... לבכות . אני מתחפש לסטודנט.
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים אני מתחפש לילד עם איידס אני וחברים מתחפשים ל-fab5 (נו האלה מ-queer eye for the straight guy) אני קארסון למה שתרצה להתחפש לפעגוט מכוער עם אף ארוך מדי?
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים אם אתם חיילים הצבא, תתחפשו למפקד שלכם...אבל אל תופתעו אם תמצאו את עצמכם סוגרים 28...
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים פותח הת'ראד אל תלך עם זה לבי"ס או שתיהיה לך נזילה . ההוא שמתחפש לקארסון -- זה יוצא לך יותר זול? . אני לא מתחפש השנה .
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים פותח הת'ראד אל תלך עם זה לבי"ס או שתיהיה לך נזילה . ההוא שמתחפש לקארסון -- זה יוצא לך יותר זול? . אני לא מתחפש השנה . בתקווה שהבנתי מה שרצית להגיד לי: אתה צריך מתופף צמוד איתך אני בלונדיני, עם קצת ארוך, אז אני קארסון. מה אני יקח את הלטיני הקטן הזה?
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים אם אתם חיילים הצבא, תתחפשו למפקד שלכם...אבל אל תופתעו אם תמצאו את עצמכם סוגרים 28...I'll consider this...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.