פורסם 2006 במרץ 1119 שנים מה הקטע של הת'רד הזה בכלל? תראו מי שמדבר... רק לפני יומיים פתחת כאן נושא של הגלידה במקדונלדס :bash: :bash:
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים חומץ הרבה יותר טעים, למלח יש טעם מוזר...לפעמים גם מגעיל : (לעיתים רחוקות טעים).
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים שגיא אם החוש טעם שלי עדיין במיטבו אז אני חושב שהמלפפון שבמקדונלדס הוא חמוץ.
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים שגיא אם החוש טעם שלי עדיין במיטבו אז אני חושב שהמלפפון שבמקדונלדס הוא חמוץ.אתה צודק.לכן, אני תמיד מזמין את הדאבל שלי ללא חמוצים.
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים אךך ... מקדנולדס ....בא לי עכשיו דאבל עם אקסטרה אקסטרה אקסטרה גבינה , בלי בצל בלי חמוצים , עם איזה פוטאטו מוגדל ככה , עם כוס ספרייט ענקית בלי קרח ...ארררטוב נו* לוקח ת'מפתחות ומנסה להזכר מתי מקדונלדס בקניון בת ים פותתחים ת'סניף הארור שלהם בימי שבת*
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים בחו"ל לא מצאתי מלפפונים במלח בשיט והייתי צריכה להתרגל לאלו בחומץ, אבל הם היו דווקא בסדר ולא מגעילים כמו החומץ פה.
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים את רואה ?פעם הבאה תחשבי קצת יותר קדימה ...קחי איתך צנצנת חמוצים בכל נסיעה לחו"ל .
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים חמוצים במלח הרבה יותר טעימים. הם גם יותר קשיחים כאלה. המלפפונים החומץ רכים כאלה. אייייייייייכס.
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים כשאתה רגיל לאכול עם חומץ אתה חושב שבמלח (כמוני) יש טעם מה זה מוזר... ולהיפך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.