עבור לתוכן

עזרה בהכרעה בין זכרונות DDR2

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מתלבט בין מספר חברות של זיכרונות

האופציות הן אלו:

1. CORSAIR DUAL 2x1024MB 675Mhz DDR2, XMS2-5400, 2x128Mx64, non-ECC, 2x240 DIMM, unbuffered, 4-4-4-12, Heat Spreader מחיר 2559 ש"ח

2. GEIL DDR2 2Gb (1024x2) mb 667 mhz DUAL CHANNEL KIT אחריות 3 שנים מחיר 1500 ש"ח

3. זיכרון DDRII מסידרת הטורבו במהירות 667MHZ סט DUAL CHANNEL תיזמונים של 4-4-4-12 אחריות לכל החיים מחיר 1280 ש"ח

4.CORSAIR DUAL 2048MB 675MHZ DDRII TWINX דגם: TWIN2X2048-5400C4 זוג זכרונות 1024 MB גופי קירור 4-4-4-12 אחריות לכל החיים

מחיר1830 ש"ח

המערכת היא :

לוח: asusp5wd2e- primium

מעבד: d920

כרטיס מסך x800 של ספיר גרסת פיירבלייד

המטרה:

אוברקלוקינג וכמה שיותר.

אני בטוח שהבנתם את הכיוון אבל אני יסביר

אני מחפש זיכרון 2 ג'יגה 667 או אולי אפילו 800 מגה הרץ (אם הלוח תומך אני לא בטוח) שיעמוד יפה באוברקלוקינג

לא הכנסתי ברשימה את ocz כי לא מצאתי שום דבר שדומה לדרישות. יש משהו כזה?

בכל אופן אשמח אם תוכלו להסביר לי את ההבדלים בין הזיכרונות או בכלל איזה סט מומלץ בהתאם לדרישות אפילו לא מהרשימה.

אין לי מגבלת מחיר אבל למה להוציא הרבה אם אפשר לקבל משהו טוב בזול

פורסם

בשביל OC עדיף לך ללכת יותר בכיוון של 800MHz מאשר 667MHz...

זיכרונות שנבדקים ב800 כנראה יביאו אותך רחוק יותר...

פורסם
  • מחבר

את זה אני יודע

מה שאני לא בטוח זה אם הלוח תומך ב800 ואם כן אז איזה סט צפציפי מומלץ

דגם? מחיר?

תודה

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שהראשונים יותר טובים? יש מצב שמחיר שרשום בפנדה הוא שגוי ? נראה לי לא הגיוני שהמחיר של ה667 ושל ה800 הוא אותו דבר תסתכל באתר שלהם מה בנוגע לאחריות מספיק שלוש שנים או שלהתעקש על כל החיים?

gail הם מומלצים כי שמעתי עליהם כמה תגובות לא משהו

למה יש כזה הבדל במחיר בין גייל לקרוסאיר זה סתם עניין של שם או שיש סיבה טובה?

פורסם

אז אני מבין שהראשונים יותר טובים?

מה בנוגע לאחריות מספיק שלוש שנים או שלהתעקש על כל החיים?

gail הם מומלצים כי שמעתי עליהם כמה תגובות לא משהו

למה יש כזה הבדל במחיר בין שניהם? זה סתם עניין של שם או שיש סיבה טובה?

כנראה שהCorsair באים עם צ'יפים יותר טובים.

הGEIL הספצפיים האלה דווקא אחלה של זיכרון, היה לי העונג לעבוד איתם, או יותר נכון לעשות להם OC... עם לוח של אסוס מבוסס 955X ומעבד 920(הכל של חבר ממש טוב שלי) הגעתי מ2.8 לבערך 3.8... שזה שיפור של GHz...

לגבי האחריות לכל החיים, אז כמו שליאור נוהג לומר, החיים של מי? אני לא יודע לכמה זמן זה האחריות לכל החיים אבל תהיה בטוח שהיא תפוג מתי שהו, דבר על זה עם החנות...

אבל הכי מומלת ללכת על הזולים יותר עם היותר אחריות... ובהתחשב שזה DDR2 גם תיזמונים כמה שיותר הדוקים יהיה נחמד יותר:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים