פורסם 2006 במרץ 1119 שנים אני מאד מרוצה מ-PQI.קניתי זיכרונות לא מהמשובחים שלהם ובכל זאת הם מגיעים למהירות 240 (אולי יותר, אבל כנראה הלוח שלי מגביל אותי באוברקלוק).אני מצטרף להמלצה לרכוש כרטיס קול נפרד, אם התקציב מאפשר.אבל זו לא חובה.
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים מחבר אוקי השתנו אצלי כמה דברים ובינהם החנות שממנה אני ארכוש את המחשב, ולכן יש לי עוד שתי שאלות,איזה לוח אם עדיף ה dfi אינפרנטי כמו שהמלצתם, או גיגהבייט- Gigabyte GA-K8NF-9 ULTRA - 939 (nForce4 Ultra) - ATXהמחירים שלהם בעקרון מאוד דומים בחנות שאני קונה.ולכן אני שואל מה עדיף?שאלה שניה היא לגבי זכרונות, איך החברת זכרונות TWINMOS, וביחוד ה512 ddr2 ?האם הם יתאימו ללוח הגיגה בייט, והאם הם יתאימו לDFI?
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים מחבר תודה רבה,אתה בטוח שddr2 לא נתמך ע"י שוקט 939??אשמח לקבל עוד דעות לגבי הזכרונות והשאלה לגבי הלוחות אם.עוד שאלה קטנה, איזו חברה עדיפה, טווינמוס או קינגסטון?, המחירים דומים.
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים BUNGבאמת שלא המצאת את הגלגל שכרטיס חיצוני עדיף על משולבבסוקט 939 יש זכרונות מסוג DDR בלבדבזכרונות לך על אלה עם האחריות הארוכה ביותר
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים מחבר אוקי, תודה רבהאני עכשיו בדקתי, וגם לקינגסטון וגם לטווינמוס יש 3 שנות אחראיות, אז איזה עדיף?ועוד שאלה, עדיף שתי כרטיסים של 512 או 1 של גיגה?מה לגבי לוח אם? מה עדיף? dfi אינפרנטי כמו שהמלצתם, או גיגהבייט- Gigabyte GA-K8NF-9 ULTRA - 939 (nForce4 Ultra) - ATXמחירים דומים פחות או יותר....תודה,
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים הייתי מעדיף את הזול יותר (שזה ב-99% מהמקרים יהיה הטווינמוס)אם אתה מתכנן שדרוג בקרוב רצוי לקחת סטיק אחד של ג'יגהאם אתה לא מתכנן שדרוג תלך על 2 של 512MB כל אחדוהייתי הולך על ה DFI Infinity
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים MSI?מה גורם לך לחשוב שהם יותר טובים מהחברות האחרות?אני אישית לא אוהב להתעסק עם לוחות שלהם. הם לא מסודרים יפה ברוב המקרים.
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים בקשר ללוח אם אני הייתי מוסיף כמה שקלים והולך על לוח של MSI ...אני לא מסכם לגבי זה... האינטינטי עדיף ברוב המקרים על רוב לוחות הMSI...
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים לי באופן אישי וזו רק דעתי יש ניסיון מעולה עם הלוחות שלהם ... כבר הלוח השלישי שלי מהחברה המצויינת הזאת אבל זו רק דעתי . :
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים לי באופן אישי וזו רק דעתי יש ניסיון מעולה עם הלוחות שלהם ... כבר הלוח השלישי שלי מהחברה המצויינת הזאת אבל זו רק דעתי . : שמע זאת אחלה חברה... אבל שים לב שלוחות טובים שלה יחסית יקרים. הNEO4 שמבוסס NF4U עולה כ700-800 שח, אם לא יותר... והאינפיניטי שחוץ מאולי בכרטיס קול לא "נחות" ממנו בכלום, עולה 520-600 שח...
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים בעיקרון אני מסכים עם הטענה ... אבל מה עם הדגם הזה לדוגמא ...http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=529 מחיר לא רע ?!
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים שמע זאת אחלה חברה...אבל שים לב שלוחות טובים שלה יחסית יקרים. הNEO4 שמבוסס NF4U עולה כ700-800 שח, אם לא יותר...והאינפיניטי שחוץ מאולי בכרטיס קול לא "נחות" ממנו בכלום, עולה 520-600 שח...שטויות, אין מה להשוות בכלל בין האינפיניטי ובין ה-Neo4 Plat, הם שונים בצורה קיצונית
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים בעיקרון אני מסכים עם הטענה ... אבל מה עם הדגם הזה לדוגמא ...http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=529 מחיר לא רע ?!הוא מבוסס על nForce 4 לא על ה-Ultraאם כבר אז תשווה Neo4-FI ל-Infinity NF4 Ultra
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.