עבור לתוכן

מה אתם אומרים על Thermaltake Big Water SE ?

Featured Replies

פורסם

יש את המערכת החדשה של טרמלטייק 765 אם אני לא טועה

והיא כבר טובה בהרבה ועולה רק איזה 100 שקל יותר.

אם בא לך על קירור מים זול לך עליה.

בסה"כ גם הזלמן טוב

פורסם

"יש את המערכת החדשה של טרמלטייק 765 אם אני לא טועה"

יש לך לינק חנות בארץ שמוכרת את המוצר ?

פורסם

bt יהיה הכי טוב בשבילך.

פורסם

מצטער על ההתפרצות לתרד אבל בדיוק רציתי לשאול על הBIGWATER SE

משהוא יכול להסביר לי כמה יותר טוב הוא יהיה בOC מאשר מאורר יקר דוגמת הBT או ZALMEN ?

פורסם

יותר טוב הBW כבר לא יהיה זו מערכת חלשה..

קירור אוויר שעולה חצי ממנה נותן את אותם הביצועים.

פורסם

שתי המערכות החדשות שבאות להחליף את ה BW SE הן Bigwater 735 ו Bigwater 745.

קרא עליהן באתר של TT, תראה את הפרטים. ה 735 פנימית לגמרי וה745 מכילה גם שני מאווררים חיצוניים ועוד רדיאטור.

הן תימכרנה בארץ החל מהשבוע, מאחר והיבואן הביא אותן רק שבוע שעבר בפעם הראשונה.

לדעתי הן תהיינה יותר טובות מהBT כמו שהוא היום, למען האמת אני מתכנן להחליף את ה BT שלי ב735, אז אוכל לדווח על ביצועים :)

אבל שוב, זו דעתי, חיפשתי ביקורות ומצאתי רק השוואות מול קירור סטוק ולא מול גופי קירור אויר איכותיים, אז אני באמת לא יודע בוודאות. רק לוקח ניחוש מושכל.

פורסם

כתוב פה בבקשה את הלינקים להשוואות...

פורסם

ניתן לקנות בארץ:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=13034

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=13033

לפי דעתי, או שתקנה BT ותסגור סיפור עם המעבד או שכבר תשקיע למערכת 745 שכוללת 2 רדיאטורים (1 של 120 ועוד אחד של 2*120) ואז תקרר את כל המחשב... מעבד, גשר וכרטיס מסך...

עצם העובדה שיש 2 רדיאטורים נותנים לך אפשרות לסידור יעיל יותר יותר.

ז"א שהמים יוצאים מהרדיאטור הגדול למעבד-> לגשר הצפוני->לרדיאטור הקטן-> לכרטיס מסך, ואז כל המחשב מקורר היטב. :xyxthumbs:

אם אתה לא יכול להשקיע במערכת הזאת אז תקנה BT וזהו... ;)

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד שאלה, יש לי מעבד INTEL P4 S478 אני מתכוון בקרוב לשדרג את המחשב ולקנות מעבד INTEL P D S775 930

האם אני יכול להשתמש בקירור מים הזה בשני המעבדים?

פורסם

לצערי הבלוק שמסופק עם הערכה מתאים רק למעבדים מסדרת K8 של AMD ומעבדי אינטל בתושבת 775.

לכן למעבד 478 הוא לא יתאים, אבל תמיד אפשר לרכוש בלוק מים למעבד בדיוק כמו שקונים קירור אוויר למעבד...

רק שמדובר בלפחות 250 שקל לבלוק איכותי.

אבל לפי דעתי תחכה עם הקניה של המערכת למחשב החדש.... זה עדיף במקום להוציא עוד 250 שקל על עוד בלוק למעבד שבכסף הזה יכלת לקנות בלוקים לגשר הצפוני ולכרטיס מסך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים