עבור לתוכן

מחשב נייד- תקציב של 4500 שקל לעבודה משרדית.

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה מחשב נייד לעבודה באינטרנט ועבודות באופיס..

התקציב שלי הוא 4500 שקל ורציתי לדעת אם תוכלו להרכיב לי מפרט כזה.. תודה.

פורסם

הנה מספר אפשרויות

1) http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1767 נייד של IBM, הניידים הכי אמינים עם אחריות בינלאומית, החיסרון הוא שבמיחר הזה אתה מקבל מפרט פחות טוב אבל מחשב שלא יעשה בעיות (רוב הניידים הם זבל)

2)תאמת רציתי להביא לך יותר אפשרויות אבל מסתבר שהמפרט לא נופל מהמתחרים במחיר אז לך על IBM, אם בכל זות הוא לא מתאים יש אפשרויות של DELL, אם יש לך גדם אחר בראש ואתה מעונין לדעת עליו תשאל חופשי. :cool2:

פורסם
  • מחבר

תודה אבל אני חשבתי יותר באזור של לא על מחשב של IBM או ש DELL.. לא משהו של חברה..

משהו כמו כמה חלקים שמחוברים ביחד למחשב אחד..

אני לא רוצה שכל המחשב יהיה רק של IBM או משהו כזה אני רוצה שהכרטיס מסך של ג'יגה ביט ומעבד של AMD וכל מני חלקים שונים ואז פשוט ללחפש הצעות מחיר טובות שירכיבו לי את המחשב.. אם אתה מבין את כוונתי נסה לעזור לי.

פורסם

תודה אבל אני חשבתי יותר באזור של לא על מחשב של IBM או ש DELL.. לא משהו של חברה..

משהו כמו כמה חלקים שמחוברים ביחד למחשב אחד..

אני לא רוצה שכל המחשב יהיה רק של IBM או משהו כזה אני רוצה שהכרטיס מסך של ג'יגה ביט ומעבד של AMD וכל מני חלקים שונים ואז פשוט ללחפש הצעות מחיר טובות שירכיבו לי את המחשב.. אם אתה מבין את כוונתי נסה לעזור לי.

זה נייד יש רק מותגים :/

פורסם

שמע במחשב נייד אי אפשר מש לקנות חלקים ולהרכיב זה לא שמוכרים מארז ריק של נייד. חוץ מזה המחרים שלרכיבים של נייד מאוד יקרים ולא משתלם לקנות בנפרד חוץ מזה מה הבעיה בחלקים של IBM הם מצוינים וזה לא שכרטיס המסך הוא שלהם במחשבים זה של NAVIDA או ATI (ומה מיוחד בכרטיסי מסך של גיגבייט ואין להם כרטיסים לנייד). חוץ מזה אין מחשב נייד לא של מותג ששווה משהוא וגם חלק נכבד מהמותגים גם לא שווים את הקניה.

ובתקציב שלך לא קיימת אפשרות ללכת לחברה שנותנת בחירה רצינית במפרט כי זה מתחיל בפי כמה מהתקציב שלך.

SORRY TO BURST YOUR BUBBLE. :smile1:

פורסם
  • מחבר

אההההההההההה.. לא משהו מיוחד לגבי ג'יגהביט זאת הייתה סתם דוגמא..

בכל מקרה תודה לא ידעתי שמחשבים ניידים הולכים רק לפי מותגים.. תודה על המידע..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים