עבור לתוכן

הפלאפון נרטב כליל ואינו נדלק - יש תקווה להציל תמספרים?

Featured Replies

פורסם

ו......

לי יש את ה514 גם לא משהו, וקשה לפרק אותו, גם ככה פלאפון ישן, אני לא משקיע בפלאפונים

פורסם
  • מחבר

ואני חושב שהוא ישרוד את זה,

אבל זה לא משנה, גם ככה אני צריך ללכת אליהם בשביל שיחליפו לי אותו, המצלמה מקולקלת[כרגיל.. אני חושב שהיה יותר זמן שהיא הייתה מקולקלת מאשר שהיא הייתה תקינה].

פורסם

נסה לבקש אם יש לך חבר בחיל הקשר ספריי מגעים { אצלנו הקשרים היו קוראים לזה קונטקט } אני קורא לו ספריי הקסמים פרק בעדינות את המכשיר בעזרת מפתחות אלן דקיקים או פיליפס דק או מה שהבורג יתבקש יחברו לו :P פרק לגורמים רק תזכור לאן באת ולאן אתה הולך {סתם} תזכור כול חלק לאן ואל תיגע בבטריה בידים חשופות במיוחד במגעים אתה מקצר כך את אורך החיים של הבטרייה { תלוי מאיזה סוג } נגב בעזרת נייר סופג את המים בדרך תמלא את הדלי :) תן למכשיר להשתזף מספר שעות. ואז הגיע הזמן הזמן לקסם תתחרע על המכשיר הסלולארי שלך עם הספריי { זהירות דליק מאוד מאוד תשתדל לא להפריח יונות באותו הרגע } תן לחומר להתיבש והנה לך מכשיר כמעט חדש תלוי בחומרת הנזק אני יכול להעיד שהצלתי לאנשים המון טלפונים עם הספריי הזה כולל אחד שהיה לי פעם שאמא שלי כבסה אותו בטעות והנבלות בפלאפון רצו 290 ש"ח לא כולל השתתפות עצמית :pissed: והיום הוא כמו חדש בחיי .

זה ספרי מציל חיים עושה קסמים ומגשים חלומות ואפילו יותר טוב מפתק בכותל לפעמים והוא טוב לניקוי המון דברים אלקטרונים אני מנקה בו את שלי {398} המון פעמים והוא במצב שמור לחובשים שביננו אתם קוראים לזה "ספונגטה" תלוי איפה שירתם בצרפין שם תקראו לזה: אךךך זה שורף לי את הפצע או בגדוד : יש לך משהו שהולך טוב עם נודים . ;D { בדיחה מהמבין יבין } בסך הכול יש בספרי הזה ובספונגטות הללו כמעט אותו סוג חומר = אלכוהול רפואי ובספרי יש עוד כמה חומרים " רחמנא לצלן" מומלץ בחום :xyxthumbs:

לפני סוף השרות שלי "עקצתי " לבית שני קרטונים של החומר הזה בשביל לנקות איתו את הלוח אם כרטיסי מסך ושאר ירקות.

בקשר למסך שלך נראה שכדי שתתפלל עליו קדיש .

פורסם
  • מחבר

מה הוא עושה הספריי הזה? בפלאפון

וחוץ מזה אני לא חושב שאני אוכל להשיג... אני לא מכיר הרבה אנשים בחיל קשר[למען האמת - אף לא אחד].

ואני חושב שקצת מוקדם בשביל קדיש - המסך לאט לאט חוזר לסורו[נהיה שחור] ;D.

פורסם

כמו הבחור שמעלי אמר יבש את סלולארי עם פאן { אוויר חם ולא קרוב מידי} גם פתרון טוב .

בקשר לספרי אתה יכול ללכת לבית המרקחת הקרוב ולבקש את "הספונגטות" אין לי מושג איך זה נקרא בעברית צחה פשוט מטלית ספוגה באלכוהל רפואי .

כמה ליטופים שלה על המכשיר ואתה הודיני תשתדל שלא על חלקי הפלסטיק של המכשיר הצבע עלול { תלוי באיכות שלו } לדהות וראיתי מקרים דומים אגב הספרי והמטליות האלו נורא מומלצות לכלום פה בפורום לניקוי כמעט כל חלק במחשב מה כן על האריזה של הספריי רשום שהוא דוחה אבק ותאמינו לי המארז אצלי ללא גב ודופן חיצוני וזה באמת קורה הצבע של הלוח נראה כמו חדש בגלל הספריי וללא טיפת {גרגר אבק } בחיי מדהיים. :xyxthumbs:

חבל הייתי צריך "לעקוץ" את כול הטק"ש של הפלחי"ק שלנו לפני שהשתחררתי :kopfpatsch:

-nVIDIA- מקווה שהסלולארי שלך יחזור לעצמו אני יודע מזה שעה שחולפת בלי תקשורת לעולם החיצון { לא פעם אחרי צריבה של 398 לMP חדש הוא מת וזה מטריף }

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים