עבור לתוכן

הפלאפון נרטב כליל ואינו נדלק - יש תקווה להציל תמספרים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

היום קרה אירוע מצער ביותר, הפלאפון שלי נרטב לגמרי, ועכשיו הוא לא נדלק[מדי פעם אני מצליח להדליק אותו קצת עם הבטריה אבל הוא נכבה אחרי כמה שניות ואי אפשר לעשות בו כלום], המסך שלו מלא לגמרי במים..

הפלאפון הוא Samsung 640[או 644... זה עם המצלמה הנפתחת].

ניסיתי לייבש אותו קצת במזגן אבל זה לא עוזר ממש, ואני אובד עצות.

יש שם המון מספרים חשובים ויהיה ממש קשה לשחזר את כולם אחד אחד...

יש למישהו רעיון מה לעשות במקרה כזה? האם פלאפון יכולים לשחזר את המידע בצורה כלשהי?

*אני רוצה להזכיר כי אין לפלאפון כרטיס סים[חברת פלאפון].

תמונה של איך הפלאפון נראה עכשיו:

pict00556xe.jpg

תודה לכל מי שיעזור, אבי.

פורסם

הייתי מציע לך לא לנסות להדליק אותו , אלא לגשת מחר דבר ראשון על הבוקר למוקד של פלאפון .ייתכן שיש להם את היכולת להוציא לך את המספרים מתוכו .

פורסם

הדלקת אותו בזמן שהוא רטוב? :lol::kopfpatsch:

הלך לך,היתה צריך לחכות שהוא יתייבש.

פורסם

אבוד , לא עבוד .

פורסם
  • מחבר

בדיעבד הבנתי את הטעות שלי, להדליק אותו בזמן שהוא רטוב, אבל תבינו שהדבר הראשון שעולה לבנאדם בראש זה לבדוק אם הוא עובד או לא, זה לא מה שחשבתי עליו באותו רגע.

אני מקווה מאוד מאוד שפלאפון יוכלו איכשהו לשחזר תמידע, כי אם לא אני ממש אתבאס.

יש למישהו פתרון?

פורסם

יש לך קורוזיה בפלאפון !

קח אותו לחברה מחר ואני מאמין שהם יוציאו את המספרים ממנו !

פורסם

תכלס להגיד לך, המסך נראה עכשיו בנז**ה, אם היה רקע כזה היה חזק,

או שתבקש שיתקנו את המכשיר עצמו אבל ישאירו ככה את המסך, מעניין איך זה יראה עם ה LCD דולק מאחורה.

פורסם

לפני שאתה מאבד תקווה... לי גם נרטב הפלאפון או יותר נכון תבע באסלה (כן אני בנאדם מאוד מוכשר :smile1: )

וגם אני ניסתי להדליק את הפלאפון בהתחלה והוא נסגר אחרי שנייה... אני לא מאשים אותך בזה גם אני היתי דיי בשוק שהוא נפל לי לאסלה ומרוב שלא ידעתי מה לעשות

אם להכניס את היד ולהוציא אותו ישר או להביא שקית כדי לא ליגוע במיים או... בקיצור הוא היה שם הרבה זמן ::)

אחרי שהתעשתתי קצת והוצאתי אותו בידי החשופה פירקתי אותו כמה שיותר (גם זה לקח לי דיי הרבה זמן בגלל השוק) היה בו ממש מלא מיים... לא פלא :lol:

לקחתי פאן ויבשתי אותו ואז נתתי לו לנוח ... אחרי יומיים הגיע הרגע הגדול (והרבה הסתלבטויות של חברים)

ניסתי להדליק אותו אבל הבנזונה לא רצה להדלק בהתחלה רק בניסיון התשעי הוא נשאר דולק, והפלא ופלא הוא נשאר דולק עד עצם היום הזה

חוץ מכפתור הSEND ומספר"8" שהיתה בהם קצת קורזיה והיה קשה להפעיל אותם בהתחלה הוא היה כמו חדש וכמובן נקי יותר :xyxthumbs:

אתה יודע מה החלק הכי טוב ? שעכשיו אף חבר לא מבקש מימני יותר שיחות ! פשוט עליתי על StartUp מטורף !!!

נ.ב יש לציין שהפלאפון המדובר הוא Nokia 3510I .... פלאפון שדיי ידוע בכישורי ההישרדות שלו ותעיד על כך אחותי שזרקה לי אותו בחוזקה על הרצפה לא פעם

נ.ב באמת הגיע הזמן שאני יחליף פלאפון אבל החרא הזה לא רוצה למות :bash:

פורסם

הדלקת אותו בזמן שהוא רטוב? :lol::kopfpatsch:

הלך לך,היתה צריך לחכות שהוא יתייבש.

מילה במילה. כל מכשיר חשמלי שנרטב דבר ראשון זה באמת לפרק כמה שיותר את המכישר (אם יש לו חלקים מץפרקים כמו שלזה שמעלי שהוצי את הפנאל האחורי וכו' ולת לו להתייבש הרבה זמן אפילו יותר מיומיים ורק אז לנסות להדליק.

אותו דבר אם אתם רוצים לשטוףף איזה מכשיר-רצוי ביום עם שמש לשטוף ולשים על 'אדן החלון' ולתת לו להתייבש כמה שעות טובות ואז להפעיל -ופלא הוא יפעל.

פורסם
  • מחבר

אז זהו - שבפלאפון הארור הזה, שום חלק לא מתפרק. קניתי אותו לפני שנה ומשהו ומאז אני רק מתחרט על הרגע.. אני די בטוח שזה הפלאפון עם כישוריי ההישרדות הכי נמוכים אי פעם, או בין שלושת הראשונים ללא ספק :smile1:

תאמינו או לא, אבל בשנה וקצת הצלחתי להחליף אותו 4 פעמים[הפעם הזאת תהיה ה-5], כשכל פעם משהו אחר נהרס, אבל לרוב המצלמה לא עבדה וגרמה לכל הפלאפון להתקע[לומר תאמת המצלמה לא עבדה לפני המקרה המצער], או שהוא לא הצליח לחייג...

פשוט חרא של פלאפון, להתרחק ממנו כמו מאש.

יאמר לזכותם של פלאפון שהם לא עושים לי יותר מדי בעיות ומחליפים בלי בעיה[אולי הם יודעים משהו שאנחנו לא :lol:].

אבל זו הפעם הראשונה שיש סכנה לזכרונות של המכשיר, עכשיו שאני חושב על זה, עם ההיסטוריה העגומה של הפלאפון הזה, היה עדיף שהייתי מגבה אותם איכשהו.

בכל מקרה-כמו שאמרתי אי אפשר לפרק שום חלק. שום פאנל או משהו בסגנון, כיאה לכל מכשיר מרשת פלאפון... ככה שאני לא יכול לייבש יותר מדי.

אבל ניסיתי עם פאן, ושמתי לב שכשאני עושה עם האוויר החם, המסך נהיה שחור כרגיל, וכשאני עושה עם האוויר הקר, נראה כאילו כל המים חזרו אליו. אם אני עושה עם האוויר החם ומשאיר אותו כמה דקות להישאר ככה, אחרי זמן קצר המסך מתמלא שוב במים.

מחר אני אלך אליהם ונראה מה ביכולתם לעשות.... אני מקווה שיוכלו לעזור לי איכשהו.

תודה לכולם.

תכלס להגיד לך, המסך נראה עכשיו בנז**ה, אם היה רקע כזה היה חזק,

או שתבקש שיתקנו את המכשיר עצמו אבל ישאירו ככה את המסך, מעניין איך זה יראה עם ה LCD דולק מאחורה.

אני אבדוק מה אפשר לעשות :cool2:

פורסם

תיקון: הטלפון הכי מתפרק הוא הPHILIPS 730.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שהוא מנצח את ה5-החלפות-בשנה שלי...

פורסם

זהו? 5? זה הכול?

היתה לי את האלפה P8 [משו כזה] 7 פעם בחודש וחצי.[משהו כמו 30 בשנה.]

פורסם
  • מחבר

:o :o ;D

אגב, הוא נדלק!!!!!!! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים