פורסם 2006 במרץ 919 שנים יש לי לאחרונה תופעה מאד מוזרה במחשב (XP SP2)ברוב המקרים שאני מוחק קובץ או משנה לקובץ את השום אחרי שניה נוצר מחדש הקובץ (עם השם הישן) בגודל של 0 byte (כלומר ריק)מה זה החארטה הזה באמאשלי?
פורסם 2006 באפריל 819 שנים האמתי שזה קרה לי בהארדיסק הישן שלי(60 ,GB ,WD IDE)אז החלפתי, וזה כבר לא היה יותר.במקרה שלך זה לא בטוח, חבל לי שסתם שתקנה הארדיסק, אז צריך לבדוק את זה יותר לעומק.
פורסם 2006 באפריל 919 שנים מחבר אלה שנוצרים לא בשימושאם אני מוחק את הקובץ הריק הוא נעלם סופיתזה מטריד משהו שכל קובץ אני צריך למחוק פעמיים
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר [glow=red,2,300]הבעיה עדיין קיימתגם אחרי פירמוט[/glow]אולי בכל זאת מישהו יכול לעזור?
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אני אמנם אף פעם לא נתקלתי בתופעה כזאתאבל זאת בעיית תוכנה לדעתי.האם הדבר קורה גם לאחר התקנת מערכת הפעלה חדשה? (לפני התקנת דרייברים ותוכנות)
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר לא יודעהקטע שזה לא קורה כל הזמןמשהו פה ממש מוזראין לי כוח לפרמט עוד פעם
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים אם אתה זוכר בערך את הזמן שזה התחיל תלך לשחזור מערכת ותעבור שם על תאריכים שבהם בוצעה נקודת ביקורת (checkpoint) ותבדוק איזה תוכנות התקנת באותו הזמן, יכול להיות איזה תוכנה שינתה איזה משהו ברגיסטרי וגרמה לבעיה הזאת, אבל מצד שני פירמוט היה אמור לתקן את זה, אז אין פה שום הגיון. נדפקת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.