פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים לכל החבר'ה הטובים, אני רוצה לאחל לכולכם צום קל (אם אתם צמים כמובן) וגמר חתימה טובה.וכמובן סליחה ומחילה אם פגעתי או העלבתי מישהו מכם בלי כוונה (או שאולי עם :asthanos:)צום קל וגמר חתימה טובה ידידים.
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים גם אני מצטרף לברכת גמר חתימה טובה וצום קל.גם אני מצטער בפני כל מי שפגעתי בו. מהאתר אני צריך לבקש סליחה על שתי ההודעות הראשונות שלי שבעצם היו ספאמים טהורים :saint:
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים גם אני מברך את כולם בגמר חתימה טובה ומקווה שלא פגעתי באף אחד פה ועם כן אז אני מצתער
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים גם אני מברך את כולם בגמר חתימה טובה ומקווה שלא פגעתי באף אחד פה ואם כן אז אני מצטער [/quoteט
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים גמר חתימה טובה וצום קל .מצטער עם העלבתי מישהו ( וכמו שהמורה לתושב"ע אמרה :"אדוני סולח לחטאים שלכם כלפיו אבל לא לחטאים שבין אדם לחברו" )
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים שמתי לב שכולכם מאחלים "צום קל", זה לא קצת פיספוס של כל המטרה של הצום? "ועיניתם את נפשותיכם" (ויקרא כג, לב)Prog.
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים מחבר "נפשותייכם" - עינוי נפשי הסבל הוא נפשי באיחול צום קל מאחלים לך שפיזית הצום לא יהיה לך לסבל, שזה לא נוגע לעינוי הנפש איך הפרשנות ? שווה עוגייה ?
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים שווה חבילה! צום קל לכולם (במקרה שלי, בין ביס אחד למשנהו) וגמר חתימה איכותית לכם.
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים מחבר שווה חבילה! צום קל לכולם (במקרה שלי, בין ביס אחד למשנהו) וגמר חתימה איכותית לכם. אהבתי תהנה אחשלי חבל שלא אוכל לפגשך לכל שאר בית ישרואל למי שיש את הפלאפון שלי מוזמן לצלצל בשמחה
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים תגידו.... אתם תגלשו באתר בזמן שתצומו או שאני אשר פה לבד? : אני לא מאמין בקטע של הצום אם אני רוצה עינוי, אני אלך למאמן שלי ואבקש שישעה לי אימון פרטי
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים אני משאיר את המחשב שלי דולק, אז אמא לא יכולה לומר שום דבר... ;Dאני אהיה כאן כדי לבדר אותך עקרב.
פורסם 2002 בספטמבר 1523 שנים YESSSSSSSSSSSSSSSSS עוד פעם אתה?! נמאס ממך כבר! טוב נו... אנחנו נדאג להריץ את האינטרנט 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.