פורסם 2006 במרץ 1119 שנים מה זה הבדיחה הזאת.?!? . כרטיס הרחבה עם מעבד וזכרונות איזה בלאגןרק שיהיו בריאים באמת . טוב שהקירור שישב עליו בכלל יהייה לו מקום ושלא נדבר על קירור יותר גדול שישבור תכרטיס חחח
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים מה זה הבדיחה הזאת.?!? . כרטיס הרחבה עם מעבד וזכרונות איזה בלאגןרק שיהיו בריאים באמת . טוב שהקירור שישב עליו בכלל יהייה לו מקום ושלא נדבר על קירור יותר גדול שישבור תכרטיס חחחשמע זה אחלה גימיק!אתה קונה לוח בפחות מ500 שח ואחרי זה אתה יכול לשדרג לסוקט הבא...
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים דבר ראשון יש בלאי של הלוח,אני יודע שלוח יכול להחזיק הרבה (יש לי חבר שיש לו פנטיום 2 בבית,חחחח),אבל עדיין זו נקודה חשובה... דבר שני השאלה כמה יעלה השידרוג,כי אם הוא יעלה 250-300 הרי שכול הקטע הזה לא שווה הרבה... וכמובן יש פה את הקטע של המקום-אבל צריך לראות את זה בעין בשביל לדעת אני מניאק אם בארץ לא יקחו על הכרטיס מחיר של לוח שלם,חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים דבר ראשון יש בלאי של הלוח,אני יודע שלוח יכול להחזיק הרבה (יש לי חבר שיש לו פנטיום 2 בבית,חחחח),אבל עדיין זו נקודה חשובה... דבר שני השאלה כמה יעלה השידרוג,כי אם הוא יעלה 250-300 הרי שכול הקטע הזה לא שווה הרבה... וכמובן יש פה את הקטע של המקום-אבל צריך לראות את זה בעין בשביל לדעת אני מניאק אם בארץ לא יקחו על הכרטיס מחיר של לוח שלם,חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לדעתי זה דבילי כי וואלה את לא תשים קירור טוב ששוקל הרבה כי רוב הסיכויים שהלוח ישבר... אבל לך תדע... קודם שיצא ובארץ זה יעלה איזה 200-300 שח לדעתי... שזה כבר לא מתשלם כי הלוח עולה 490 ועוד 300 שח זה 790 ובכסף הזה אני בטוח שיהיה אפשר לקנות לוחות טובים יותר..
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים לדעתי זה דבילי כי וואלה את לא תשים קירור טוב ששוקל הרבה כי רוב הסיכויים שהלוח ישבר...אבל לך תדע...קודם שיצאובארץ זה יעלה איזה 200-300 שח לדעתי... שזה כבר לא מתשלםכי הלוח עולה 490 ועוד 300 שח זה 790 ובכסף הזה אני בטוח שיהיה אפשר לקנות לוחות טובים יותר..זה כמו לקחת פיאט אונו ולהכניס לה מוט גרירה,חחחחחחחועוד נקודה חשובה אם קניתה את הלוח הזה בגלל שיש לך כרטיס agp עכשיו את חייב להחליף ל pcie,חחחחחחח
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים זה כמו לקחת פיאט אונו ולהכניס לה מוט גרירה,חחחחחחחועוד נקודה חשובה אם קניתה את הלוח הזה בגלל שיש לך כרטיס agp עכשיו את חייב להחליף ל pcie,חחחחחחח (בכללי)
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים זה כמו לקחת פיאט אונו ולהכניס לה מוט גרירה,חחחחחחחועוד נקודה חשובה אם קניתה את הלוח הזה בגלל שיש לך כרטיס agp עכשיו את חייב להחליף ל pcie,חחחחחחחלמה חייב להחליף לPCIE?
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים זה כמו לקחת פיאט אונו ולהכניס לה מוט גרירה,חחחחחחחועוד נקודה חשובה אם קניתה את הלוח הזה בגלל שיש לך כרטיס agp עכשיו את חייב להחליף ל pcie,חחחחחחחעל הלוח יש 3 סלוטים אחד AGP אחד PCIE ואחד מתאים לכרטיס השדרוג לM2
פורסם 2006 במרץ 1119 שנים על הלוח יש 3 סלוטים אחד AGP אחד PCIE ואחד מתאים לכרטיס השדרוג לM2 טעות שלי,חחחחחחח מסקנה חפוזה
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים ^^^^על הלוח יש 3 סלוטים אחד AGP אחד PCIE ואחד מתאים לכרטיס השדרוג לM2 יש לך חריץ כזה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.