פורסם 2006 במרץ 919 שנים האמת הכותרת צריכה להיות "סוכל נסיון פיגוע של יגאל עמיר..."חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח"אונן בשרותים".... יאללה יש לו טלויזיה שיראה ערוץ האופנה, אז מה אם הסוהרים מסתכלים.... public sex.
פורסם 2006 במרץ 919 שנים חח לא יאומן כמה הבן אדם ממשיך להוכיח שהוא סטום. אגב, האם את האוננות הזו הרב הותיר לו?
פורסם 2006 במרץ 919 שנים מה פתאום! איזה שטויות! הוא ערבב חלב וביצה! בחיים לא אסתכל על חלב וביצים באותה צורה. איכס. :-X
פורסם 2006 במרץ 919 שנים להבריח זרע בשקית? כמה מטומטם מה "אישתו" תעשה עם זה? אני מרחם על האסירים ששומרים אל האידיוט הזה... כל שני וחמישי הוא מנסה לעשות דברים שיגרמו לעז להקיא
פורסם 2006 במרץ 919 שנים להבריח זרע בשקית? כמה מטומטם מה "אישתו" תעשה עם זה? אני מרחם על האסירים ששומרים אל האידיוט הזה... כל שני וחמישי הוא מנסה לעשות דברים שיגרמו לעז להקיא מה היא תעשה? תנחש איפה היא תדחף את זה. מה נראה לך אסירים בארה"ב עושים כל הזמן? אלא שלהם יש דרכים יותר מתוחכמות. הם עושים את זה משלל סיבות, בין היתר כדי שהמדינה תשלם לחברות שלהם, המתקת העונש ושאר חרטאות.
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים צריך לסרס רוצחים, ולא משנה כרגע את מי הם רצחו...הם רצחו, השמידו חיים, אז למה מגיע להם ליצור חיים?
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים מה היא תעשה? תנחש איפה היא תדחף את זה. מה נראה לך אסירים בארה"ב עושים כל הזמן? אלא שלהם יש דרכים יותר מתוחכמות.הם עושים את זה משלל סיבות, בין היתר כדי שהמדינה תשלם לחברות שלהם, המתקת העונש ושאר חרטאות.אבל זה משקית!!!11זה לא יהרס או משהו כזה? דוחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.