עבור לתוכן

זקוק לתמחור של מפרט ולמפרט, 5000-5500 ¤

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

1אני זקוק לתמחור של המפרט הבא-

Intel 2.8 Dual Core 64-bit

Intel 945plg fsb 1066 (ecc option)

160GB sata 2 wd

PCX 256MB 6600 gigabyte

ATX case + 2 fans

DVD RW LG GSA 4167B

1024 MB OF RAM MH 667

כמה לדעתכם בערך אמור לעלות המפרט הזה?

אם אפשר אבקש שתבנו מפרט לילד בן 15 בתקצים של 5000-5500 ש"ח, רצוי שיהיה באמצע ולא יותר מ5500 =]:

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000-5500 רצוי באמצע. לא יודע אם למזומן

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בינוניים-כבדים) , צפיה בסרטים, הורדות

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD.

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?מקלדת ועכבר

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עיצוב לא חשוב , קירור בינוני. רצוי שקט.

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא

תודה רבה לעוזרים=]

פורסם

בתקציב כזה צריך לשוקל "לרדת" לCRT. אני בדרך כלל מאד אוהב LCD, אבל למשחקים לילד בן 15 CRT יהיה יותר טוב, ו500 שקל + ממש ישפרו את המחשב שאפשר להרכיב.

פורסם
  • מחבר

בתקציב כזה צריך לשוקל "לרדת" לCRT. אני בדרך כלל מאד אוהב LCD, אבל למשחקים לילד בן 15 CRT יהיה יותר טוב, ו500 שקל + ממש ישפרו את המחשב שאפשר להרכיב.

מסך כמו L1750SQ LG יספיק לדעתי..

בכל מקרה במצב ממש "חמור" ניתן להגיע ל5800 עם התקציב. אך רצוי להשאר בטווח שציינתי..

תודה.

אגב, זה ילד בן 14 שמשחק משחקים בינוניים עד כבדים. אינני יודע כמה "כבדים" המשחקים שהוא משחק בהם. אך ניתן לקחת בחשבון משחקים כמו F.E.A.R וכאלה..

פורסם

FEAR זה משחק כבד.

התמחור שביקשת = כמה זמן יש לך אותו?

מינימום = 2500

מקסימום = 3500 אולי מאייה שתיים יותר.

3000 יהיה בסדר.

פורסם
  • מחבר

FEAR זה משחק כבד.

התמחור שביקשת = כמה זמן יש לך אותו?

מינימום = 2500

מקסימום = 3500 אולי מאייה שתיים יותר.

3000 יהיה בסדר.

מצטער שלא הגבתי כמה ימים.

אז

התמחור- המחשב לא נקנה אבל הבחור קיבל הצעת מחיר למחשב הזה. ורציתי לדעת כמה אתם חושבים שהוא שווה.

מה לגבי מפרט? בבקשה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים