עבור לתוכן

מחפש מצלמה בתקציב של 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ....

חבר שלי מעוניין לקנות לחבר מתנה (מצלמה דיגיטלית).

הוא מעוניין להשקיע 4000 שקל על המצלמה ,ומעוניין שהיא תהיה קומפקטית ותיתן הרבה.

אז בבקשה אם אפשר, אני יודע שיש פה אנשים שמאוד מאוד מבינים, תנו לי את הדגם שיתן הכי הרבה תמורה למחיר הנ"ל.

חשוב לציין שהחבר שאמור לקבל את המתנה מאוד מבין בצילום ,ומצלמות בכלל....

חשוב לי גם אם אפשר קצת השוואות תודה.

פורסם

תראה, במחיר כזה לאדם שמבין בצילום לא כדאי כ"כ להביא מצלמה קומפקטית... הוא יכול להוציא הרבה יותר עם מצלמה כמו הS9000 של פוג'י שעולה ככה בדיוק...או כל מצלמה אחרת בסגנון, למרות שלפי מה שידוע לי בקטגורית מחיר הזאת הS9000 היא המצלמה הכי טובה שאפשר להשיג ושתיתן לו את התמורה הכי טובה ( תקנו אותי אם אני טועה.. )

פורסם

אם הוא שחקן רציני בצילום כדאי לשקול DSLR, אבל זו לא מצלמה קומפקטית.

קומפקטית טובה אפשר למצוא גם בחצי מחיר מהתקציב.

כך שצריך יותר פרטים בבקשה.

פורסם
  • מחבר

טוב ביררתי איתו, הוא נעול על מצלמה קומפקטית עד מחיר של 4000 ש"ח, כדי שהוא יוכל להיות נייד איתה.

אם תוכלו לתת לי מספר דגמים אני אודה לכם....כבר ניסיתי להסביר לו שבמחיר כזה הוא יכול יוכל להשיג משהו רציני (הבן אדם נעול).

פורסם

הכל תלוי מה זה קומפקטי בשבילו (:

אני מסתובב עם הS9000 חופשי, לא מפריע לי הגודל שלה והיא לא שוקלת כ"כ הרבה...

אם הוא רוצה קומפקטי הוא ייצא מזה בפחות מ 4000, הוא יכול לסגור עניין ב2000 בערך עם הפוג'י F11 (:

פורסם
  • מחבר

אחי גם לי לא מפריע הגודל, יש לי s5000 והיא לא הכי קטנה.

הוא רוצה מצלמה קטנה וכסופה, בבקשה תנו לי את הדגם שאתם חושבים שהכי משתלם עד 4000 תודה.

הוא נוטה לכיוון סוני

פורסם

הוא רוצה מצלמה קטנה וכסופה, בבקשה תנו לי את הדגם שאתם חושבים שהכי משתלם עד 4000 תודה.

קטנה, כסופה, משוכללת וטובה? יש אחת כזאת. Panasonic LX1 (או בגירסתה היקרה יותר - Leica D-lux 2). בתקציב שנותר אפשר לקנות כרטיס זכרון 2GB, סוללה רזרבית ונרתיק.

פורסם

מבחינת רעש ואיכות תמונה סופית לצערי היא קצת נופלת.

אולי כדאי להמתין מעט ל-Fujifilm FinePix F30.

פורסם

ה-F30 (ולצורך העניין גם ה-F11) בטוח תהיה יותר איכותית מה-LX1, אבל אין לה את השליטות הידניות המתקדמות, ה-RAW, ה-28mm והתכונות האחרות שעושות את ה-LX1 למה שהיא - מצלמה מעולה עם אוריינטציה של צילום רציני. אם תסתכל על התמונות עצמן שצולמו עם הפנסוניק תראה שהאיכות טובה מאוד ושאם רוצים, קל מאוד לנקות את התמונות בתוכנה (לא שבד"כ יהיה בזה צורך).

באופן אישי, אין לי ספק שהייתי מעדיף את ה-LX1 על כל סוני או קאנון קומפקטית שיש.

עריכה: תיקנתי את ה-FZ30 ל-F30.

פורסם

מישהו כתב FZ30? ::)

ואגב אני לא חושב שניתן לשלוח להדפסה תמונות ביחס 16:9 אלא אם חותכים אותן....

פורסם

לא, אבל מישהו כתב "מצלמה קומפקטית" וה-FZ30 היא הרבה דברים, אבל קומפקטית היא לא.

ואגב אני לא חושב שניתן לשלוח להדפסה תמונות ביחס 16:9 אלא אם חותכים אותן....

בהחלט ניתן. התמונות מודפסות במלואן, ואם רוצים, אפשר אחרי זה לחתוך את השוליים הלבנים עם גליוטינה.

פורסם

מבחינת רעש ואיכות תמונה סופית לצערי היא קצת נופלת.

אולי כדאי להמתין מעט ל-Fujifilm FinePix F30.

ובאמת,

ה-28mm בפנסוניק עובד רק בצילום ביחס 16:9.

ואנשים לרוב מחפשים מצלמה שתצלם as is בלי יותר מידי כאב ראש (אם כי נאמר שלמי שהמצלמה מיועדת הוא חובבן מנוסה בצילום)

(מקצוען = מישהו שזה המקצוע שלו והוא מרוויח כסף על זה, כך שלהתייחס בהתאם בבקשה :) )

פורסם

התכוונתי כמובן ל-F30. האצבעות מורגלות להקליד FZ30, אבל בקרוב פוג'י יידאגו שזה יישתנה ;)

פורסם
  • מחבר

יש להשיג את הF30 כרגע בארץ???

פורסם

עוד לא, צריך להגיע בתקווה בשבועות הקרובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים