פורסם 2006 במרץ 1019 שנים מחבר זה החוק בפורום הכללי אחרי שהנושא מוצא חיבים להכניס לדיון פורנותיקרא תחוקים של הפורום ותיראה
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים http://shop.prosex.co.il/unisex/index.asp?PartnerCode=prosex :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים מחבר היום היא שאלה אותי על פורומים :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr:
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים LOL מזכיר לי שפעם עזרתי לאמא שלי לגלוש לאתרים.......... ואיכשהו קפץ פופ-אפ של אתר סקס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחח ואז היא שאלה אותי אם אח שלי יכול להיכנס לאתרים כאלה...... אז אמרתי לה שאני לא בטוח אבל יכול להיות שכן.
פורסם 2006 במרץ 1219 שנים :lol: :lol: אני מת חחחחח איכס מי קונה צעצועי מין זה רק לזקנים או רווקים לא?
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים פורומים? תראה לה את הפורומים ב-YNET ושתעשה כמו כל ההורים - תלך להתלונן על החינוך בארץ, יש שם חלקה מיוחדת בשביל זה.
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים מחבר פורומים? תראה לה את הפורומים ב-YNET ושתעשה כמו כל ההורים - תלך להתלונן על החינוך בארץ, יש שם חלקה מיוחדת בשביל זה. היא צריכה פורום של תלונות וריכולים ככה שהיא תוכל לדבר אם נטולות חיים אחרות ולזהם לי תמחשב
פורסם 2006 במרץ 1319 שנים מה עם משחקים? אמא שלך לא רוצה לשחק? אם לא אז יש לך מזל... אבא שלי תמיד היה אומר לי שמשחקים זה בזבוז זמן, אז רציתי להראות לו שמשחקים זה דווקא נחמד. זאת היתה הטעות הכי גדולה שעשיתי בחיים שלי. גרמתי לאבא שלי להתמכר ל BeJeweled ועכשיו הוא כל הזמן לוקח לי את המחשב(מזל שהוא עובד הרבה זמן) פעם אחת נכנסתי לחדר וראיתי מראה באמת מזעזע....אח שלי ואבא שלי משחקים Mortal Kombat4 :o
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.