פורסם 2006 במרץ 919 שנים מחבר חברה יש לי תאתר הזה- http://www.goodfood.co.il/ את האתר של אודטה :errrr: :errrr: :errrr: ואת WALLA ואני חושב שזה מספיק לה את היתר היא תילמד לימצוא לבד גם ככה היא לא מבינה אנגלית ואני לא יודע כמה אתרים בעיברית יש לגירסא הטריפולטית שלה- אתם מוזמנים ליזרוק בדיחות חופשי ותודה על העזרה עריכה על תידעג היא כל כך נובית שהיא לא יכולה לקלקל
פורסם 2006 במרץ 919 שנים אתם סתם מזלזלים בהורים שלכם ...הרמתי לשלי את המחשב שלה , התחילה ללמוד איך לעבוד עם הפרונטפייג' , הרימה לעצמה אתר תוך שבועיים , שיגעה לי ת'מוח על פוטושופ , ואלוהים רק יודע מה עוד היא עושה במחשב הזה ...לא יכול להכנס לתוכו כי היא שינתה לי את הסיסמא של האדמין , ומחקה את היוזר שיצרתי לה .קיצר , תנו קצת קרדיט להורים שלכם , זה שהם לא יושבים 25 שעות ביממה כמוכם על המחשבים , זה לא אומר שאין להם חוש לדברים האלה .
פורסם 2006 במרץ 919 שנים אמא שלי אוהבת את walla.co.ilבייחוד וואלה בחירות, וואלה כיף, וואלה חדשות, וואלה אוכל, וואלה סלבס ועוד כל מיני.אם אמא שלך אוהבת עיצוב אז גם כאלו אמא שלי אוהבת אני יכול לארגן לך
פורסם 2006 במרץ 919 שנים מחבר אמא שלי אוהבת ליתלונן לנקות תבית ליתלונן להכין אוכל ליתלונן לעשות כביסה ליתלונן לדבר שעות אם החברות+מישפחה בטלפוןליתלונן וכו וכומה לעשות טריפולטית זן שדומה למרוקים אבל בימקום אלימות הם יודעים רק לינבוח וליתלונן על כל דבר
פורסם 2006 במרץ 919 שנים מחבר אני רואה שהם גם לא יודעים לכתוב נכון הטריפולטאים, או שזה קיבלת מאבא?זה מהגנים הפגומים שניגרמו מערבוב של זנים כל כך שונים
פורסם 2006 במרץ 919 שנים nana.co.ilwalla.co.ilzooloo.co.iltapuz.co.ilynet.co.ilnrg.co.ilYouTube.comFileCabi.netgoogle.co.ilזה בשבילהוזה בשביל אבא שלךzex.co.ilsex4free.co.ilcsex.co.ilsexmy.co.ilsex.co.ilxxx.combigbang.combignigga.comhot16.comsex.comוזהו
פורסם 2006 במרץ 919 שנים מחבר Org-E לא עדיף אימיול בישביל האבא? אני גם אוהב ליצפות בפורנו ליפעמים כמו כל כלב טוב אבל למה ליכנס לאתרים שאתה יכול להוריד סרטים מלאים של סילביה סינט וחברותה למיקצועה בחינם
פורסם 2006 במרץ 919 שנים דווקא את היצור הזה הבאת בתור דוגמא ?היא מגעילה ת'שועלים המתים הסילביה הזאת ...
פורסם 2006 במרץ 919 שנים באמת לא כדאי לזלזל בהורים :-Xאמא שלי לימדה אותי המון על פוטושופ... (היא גרפיקאית) וזה מעניין איך שכל דיון בפורום "כללי" הופך בשלב כלשהו לפורנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.