עבור לתוכן

לימדתי את אמא שלי ליגלוש וצריך המלצות לאתרים בישבילה

Featured Replies

פורסם

אכן כך. הכי גרוע זה כשהם לא מבינים שיש דברים שאי אפשר לשנות או אי אפשר למצוא בדיוק 100% מה שהם מחפשים וכשאתה אומר להם את זה אז הם אומרים שאתה לא מבין כלום ולא יודע להשתמש במחשב. זה כאילו חרא אומר לקיא שהוא מסריח. :kopfpatsch:

• תגובות 60
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אכן כך. הכי גרוע זה כשהם לא מבינים שיש דברים שאי אפשר לשנות או אי אפשר למצוא בדיוק 100% מה שהם מחפשים וכשאתה אומר להם את זה אז הם אומרים שאתה לא מבין כלום ולא יודע להשתמש במחשב. זה כאילו חרא אומר לקיא שהוא מסריח. :kopfpatsch:

היום לימדתי גם את אחותי שלמזלי לא גרה בבית ולפני כמה דקות קיבלתי תטלפון הראשון :kopfpatsch:

אבל לא נורא יש לה תאתר במועודפים בקרוב היא תירשם ותזהם תפורום בשאלות של נובים :lol: :lol: :lol:

חברה תיתכוננו לזה זה אולך להיות רע

פורסם

לא מומלץ הלינק הראשון שאקסטרים נתן

יש שם ילדים דפוקים שכלית

פורסם

חוץ מזה מה יעניין אתה משחקי מחשב?

פורסם

מי יודע אולי יום אחד היא תנצח באיזה תחרות של גיימינג וסטון יהיה עשיר

פורסם
  • מחבר

מי יודע אולי יום אחד היא תנצח באיזה תחרות של גיימינג וסטון יהיה עשיר

:lol: :lol: :lol:

היא אולי תנצח במישחק רכילות עתידי או משהו דומה ;D

פורסם

הבאת לי רעיון

משחק MMORPG של רכילויות...

פורסם
  • מחבר

הבעיה שכרגע בארץ יוכלו ליטבוע את כל השחקניות על דיבה

פורסם

אל תתחיל איתי בצורה עקיפה אני יודע למה התכוונת

פורסם

הכי מצחיק זה כשאמא שלי נבהלת שהיא לא מבינה לאן נעלם לה החלון הקודם כי היא לא סגרה את זה שפתחה ובסוף יש לה איזה 200 חלונות פתוחים והיא בפאניקה.

זה כמו אסקימוסי שראה פעם ראשונה מטוס "אמאלה, ציפור ברזל ענקית!!!". :kopfpatsch:

פורסם

חחח אבא שלי לפעמים פוחד לסגור חלון כי הוא לא יודע לחזור אליו

פורסם

זהירות! אותרה תוכנה זדונית שתוקפת אנשים חסרי ידע במחשבים, שחושבים שהם גילו את אמריקה. התוכנה גורמת לעלייה בלחץ הדם, עצבנות, תיסכול כאבי ראש עזים, במיוחד לסיבבים את הנפגע. לתוכנה שם קוד "חלונות" והיא מופצת ע"י גוץ המכונה מייקרוסופט. הציבור מתבקש להרחיק ככול הניתן כל אדם תמים וחסר ניסיון ממקלדת בה הוא שואף לגעת.

ראו הוזהרתם!

אני מרחיק את אבא שלי מהמחשב כבר 3 שנים! במחשב שלי יש פלונטר ענק בין הדרייברים (כולם! כולל זה של הכרטיס קול), ורק שילובים מסויימים ונדירים מאוד מצליחים לגרום לו לעבוד. וזה גם לא תמיד, ככה שצריך לדעת מה לעשות בכול תקלה נתונה כי אם עושים דבר לא נכון (נגיד מאשרים מחיקה של איזה קובץ) המחשב הולך כאפוט.

סטון, עשית טעות של בית סוהר, ומגיע שאמא שלך "תגלה" את האתר הראשון שהציעו לך... למען יראו וייראו.

לא מומלץ הלינק הראשון שאקסטרים נתן

יש שם ילדים דפוקים שכלית

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים