פורסם 2006 במרץ 919 שנים טוב הזקנה אוהבת דברים בסיגנון אודטה :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: ואני צריך אתר טוב לדף בית ועוד אתרים של אוכל ניקיון וכל הדברים האחרים שבחורות עושות :lol: למישהו יש המלצות-ודריה לא היא לא רוצה אתרים של מגולחי ראש ועוד דבר חייב להיות בעיברית בתודה STONE
פורסם 2006 במרץ 919 שנים מחבר WWW.HAFUZ.CO.ILיופי קישרתה אמא וסקס ביגללך אני אימפוטנט :'(חברה אני יודע שזה מצחיק אבל אני באמת צריך אתרים שזקנות אוהבות
פורסם 2006 במרץ 919 שנים מחבר אני מעדיף לישאול פה ורק אחר כך לחפש בגוגל חיפוש אתרים טובים לוקח זמן וזה מעצבן לחפש אתרים שאתה לא אוהב
פורסם 2006 במרץ 919 שנים אודטה נראית ככה בגלל שהתוכנית שלה מתקיימת בימים ראשון עד חמישי והטבח כל הזמן מכין שם אוכל והיא תמיד אוכלת את האוכל הזהבגלל זהואתר: www.nana.co.il
פורסם 2006 במרץ 919 שנים יופי, עכשיו נשאר רק ללמד אותה להוריד מהאימיול ולצרוב (למה, למה לימדתי את אבא שלי לעשות את זה ) תביא לה כדבר ראשון את כל אתרי האוכל, מתכונים וכאלה. דבר שני תחפש את האתרים שמתמקדים בתחומי העניין שלה.
פורסם 2006 במרץ 919 שנים זה אסון ללמד את ההורים את כל הדברים האלה. אם אין לך מחשב נוסף בבית כדאי שתתכונן לגרוע מכל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.