פורסם 2006 במרץ 819 שנים שלוםיש לי לוח אם (gigabyte k8nsc-939 (nforce3 .הביוסים האחרונים שלו תומכים גם בכפולי ליבה (לפי האתר של Gigabyte)כך שאני שוקל להחליף את המעבד הקיים לכפול ליבה.מכיון שה HyperTransport של הלוח שלי הוא 1600mhz אני חושש שיווצר צוואר בקבוק לא מבוטל ביחס ל HyperTransport 2000mhz (ידוע לי שבחד ליבה זה לא מוריד בביצועים).מבקש תגובתכם + הפניה למבחני ביצועים .תודה מראש.
פורסם 2006 במרץ 819 שנים איזה מעבד יש לך עכשיו..??והHT לא יהווה צוואר בקבוק..(בגדול כן אבל לא משהו משמעותי)..
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מחבר איזה מעבד יש לך עכשיו..?? Athlon 64 3000+ venice .והHT לא יהווה צוואר בקבוק..(בגדול כן אבל לא משהו משמעותי)..תוכל לתת לי קישור למבחני ביצועים של 1600 לעומת 2000 לכפולי ליבה.
פורסם 2006 במרץ 819 שנים אין בוואר בקבוק, המעבדים לא משתמשים בכל הרוחב פס, ואל תשכח שהבאס נשאר 200 אצלך
פורסם 2006 במרץ 819 שנים ה HT משמש לקישור בין המעבד לבין ערכת השבבים.הזכרון מקושר למעבד בנפרד. אתה לא קרוב אפילו לניצול של ה 1600 מה"ז.
פורסם 2006 במרץ 819 שנים לשימוש "ממוצע+-" הוא יספיק..(ואם הוא היה צריך אותו לmultitasking או משהו שצורך הרבה כוח עיבוד..הוא מההתחלה לא היה הולך על המעבד הנ"ל..)..
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מחבר לשימוש "ממוצע+-" הוא יספיק..(ואם הוא היה צריך אותו לmultitasking או משהו שצורך הרבה כוח עיבוד..הוא מההתחלה לא היה הולך על המעבד הנ"ל..)..בזמן קניית המחשב לא היו ל mainstream כפולי ליבה בשוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.