פורסם 2006 במרץ 919 שנים לי יש סבתא אחת שכנזית אחת טריפולטית ושתהן אכינו פעם אוכל מעולה היום הן חולות ולא מכינות יותר אוכל :'( אבל ההורים שלי למדו להכין את אותו האוכל גם לי יש סבתא טריפוליטאית וסבתא בערך אשכנזיה (נולדה בהונגריה גדלה בטורקיה) שבישלו פעם ממש מעולה. ביחוד הטריפוליטאית. גם עליהן הגיל השפיע והן כבר לא מבשלות, אבל לצערי ההורים שלי לא למדו לבשל כמותן. אני ממש מתגעגעת לאוכל שלהן.
פורסם 2006 במרץ 919 שנים סבתא שלי שומרת את האוכל ממלחמת יום כיפור עדיין במקרר.. וזה למרות שהם החליפו מקרר כבר..
פורסם 2006 במרץ 919 שנים סבתא שלי שומרת את האוכל ממלחמת יום כיפור עדיין במקרר.. וזה למרות שהם החליפו מקרר כבר..מזכיר את סבתא שלי. היא בחיים לא זורקת אוכל - גם אם כבר יש לו מערכת עצבים משלו. :-X
פורסם 2006 במרץ 919 שנים הראשונה בכפר-סבא, "תפארת הפלאפל והשווארמה"אכן שאוורמה מצויינתבין הטובות בארץ
פורסם 2006 במרץ 919 שנים רק בת"א אין לאפות איכות... :'( נסה את כתר המזרח באבן גבירול , קצת דרומה מז'בוטינסקי . אחלה בשר, סלטים מצוינים וצ'יפס נהדר. 25 שקל ללאפה . בקשר לגלידה - לפאפא אלדו (גם כן באבן גבירול בתל אביב, קרוב לארלוזרוב) יש גלידות ממש מצוינות , בטעמים הסטנדרטים וגם כמה שונים ומשונים . מומלץ
פורסם 2006 במרץ 919 שנים rkהשאלה הזאת מהדהדת לי כבר הרבה זמןאתה נגד צימחונות?לא שיש לי משהו נגד, סתם מעניין אותי
פורסם 2006 במרץ 919 שנים לא נגד, איש באמונתו יחיה, זה פשוט נראה לי קצת מגוחך להמנע מאכילת בשר מה עוד שזה לא ממש בריא להמנע לחלוטין מזה.ושכחתי את החלק הכי חשוב, זה טעים. (אבל זה כבר "על טעם ועל ריח")
פורסם 2006 במרץ 919 שנים אתמול אכלתי לוף של הצבא והיום בבוקר כמעט נחנקתיכנראה השומן של הבשר הזה משפיע עליי בצורה לא טובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.