פורסם 2006 במרץ 919 שנים רוצים אוכל מהיר? במחיר מינימלי? ולהתפוצץ עד הסוף? ושיהיה טעים? לכו לתחנה מרכזית בת"א קומה אחרונה יש שוורמה משהו בן***** ב 22 ש"ח , אתה מקבל לפאה שם בא מה שאתה רוצה מביא למוכר לשים בא את הבשר ולסגור + פאלפל וצ'יפס חופשי עד שאתה מת. אכלת בת"מ? לך תיבדק לתולעי מעיים ומה לא. כשעוד הייתי בצבא אכלתי שווארמה ב-10ש"ח בת"מ וקיבלתי את השילשולים של החיים שלי אח"כ. בעעע. אם כבר מדברים על אוכל יותר ביתי, לאחרונה יצא לי להכיר כמה מסעדות בוכאריות באיזור של גשר מעריב בת"א ליד איפה שעבדתי. אני לא פאנאטית גדולה של אוכל ביתי מי יודע מה, אני אוהבת מאכלי עדות למיניהם, דברים אקזוטיים, אבל זה היה אחלה. מאנטי - מעין כיסוני בצק גדולים כאלו ממולאים בבשר כבש טחון עם תבלינים - כולה 6 שקל והוא גדול כזה (בניגוד לאגרול בגודל בוהן הזה שאתם משלמים עליו 6 שקל במסעדות סיניות). 25 ש"ח גם אכלתי 2 שיפודים עשויים סוף הדרך וסלטים חופשי חופשי וגם צ'יפס בחינם. קצת שמנוני אבל שווה!
פורסם 2006 במרץ 919 שנים ממה שאני יודע מאנטי עושים מבקרוהבשר לא טחון אלא חתוך לחתיכות קטנטנות ועם בצל... ;D
פורסם 2006 במרץ 919 שנים אם כבר מדברים על אוכל בייתי, זה האוכל של הסבתות, יש להן זמן ונסיון, אז זה יוצא גוטה גוטה.
פורסם 2006 במרץ 919 שנים אצלי האוכל של הסבתא תמיד היה דיי מעאפן ועכשיו שהיא בת 87 ולא יכולה לעשות שום דבר בעצמה, בקושי להתקלח - אני שמחה שהיא לא מנסה לבשל.
פורסם 2006 במרץ 919 שנים אני גם לא אוהב את האוכל של סבתא.או שהיא קיבוצניקית\אשכנזייה או שהיא בת 90 ;D
פורסם 2006 במרץ 919 שנים פשוט טיפשים...זה היה מעין סימן היכר כזה, ופשוט כולם היו קונים את הגלידה של 1.90אוכל של סבתא (שתיהן) ואמא פשוט מצוין.
פורסם 2006 במרץ 919 שנים אם מדברים על גלידות הגלידה הכי טובה היא גלידה ב"ש הסניף המקורי שנמצא בעיר העתיקה .. מי שלא יודע קצת היסטוריה על הגלידה הזאת איזו סבתא ז"ל שנפטרה לפני כשנה שנתיים (עולה מברית המועצות ) הקימה את הגלידה הזאת לפני כ 60 שנה. ועכשיו היא נחשבת לגלידה הטובה בעיר זה בטוח אולי גם מהטובות בארץ אין מה להגיד , גלידה ב"ש זה סוף , אין על הגלידה הזאת. בקיץ מדי פעם יום שבת הרוב שהייתי יוצא ככה בבוקר לקראת הצהריים הייתי הולך לגלידה שם לאכול
פורסם 2006 במרץ 919 שנים מי שגר במרכז ברשל"צ יש גילדה "אנדרי" גלדיה הכי טובה בארץ אני יכל לאכל 5 קילו גליה שםטעמתי גם גלדיה באר שבע המקרורית חרא לעומת אנדרי
פורסם 2006 במרץ 919 שנים האמת עכשיו חזרתי מסבתא, ובוא נגיד, האוכל לא מה שהיה פעם, אולי הגיל כן עושה את ההבדל... יותר מידי ממנו גם לא טוב.
פורסם 2006 במרץ 919 שנים לי יש סבתא אחת שכנזית אחת טריפולטית ושתהן אכינו פעם אוכל מעולה היום הן חולות ולא מכינות יותר אוכל :'( אבל ההורים שלי למדו להכין את אותו האוכל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.