עבור לתוכן

משהו ''נורא'' קורה במקדונלס

Featured Replies

פורסם

עזבו את הגלידה ב1.90 קחו

McFlurry® with M&M'S® Candies

147661aa.jpg

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

אבל אם לא בא לכם על מקדונלדס לכו לNew York New York אני יודע שיש אחד בבאר שבע..

אתה מקבל half pound of meat :jump: :jump: :jump:

תוכאלו כמו אמריקאים :D

• תגובות 179
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חומוס עם בשר ממסעדת "פינתי", גם מחוזק. :xyxthumbs:

אפרופו ניו-יורק, ניו-יורק (שם מתוכננת בליסת השחרור הגדולה) - ההמבורגר שלהם (300 ג' נדמה לי) + גבינה שוויצרית מותכת, בתוספת תפו"א אפוי עם שמנת ושמיר וקינוח של סופלה "OREO" וגלידת ווניל. :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

אתם רוצים ג'אנק פוד טעים? לכו ל"מייקס פלייס". נורא טעים, המבורגרים במשקל של 150 עד 300 גרם נדמה לי, מבשר טחון טרי ולא סוליית נעל קפואה שמגישים לכם במקדונלדס ומוגש עם המון ירקות ורטבים בצד. שווה כל אגורה בהחלט.

חוצמזה, יש להם עוד דברים, אחלה פיצות שנאפות בתנור לבנים עם שלל של תוספות אבל גולת הכותרת (לדעתי) זה כנפי העוף שלהם! וזה לא כמו ב"דיקסי" המעאפן שם אומרם לך 6 כנפיים ומביאים לך 6 חצאי-כנפיים מיובשים וחסרי טעם מתובלים ברוטב תעשייתי ומגעיל. שם אתה אומר 12 כנפיים - מביאים לך פאקינג גיגית ברוטב ברביקיו בייתי אמיתי וטעים סוף הדרך. מה שכן, לפעמים הם עושים ניסויים עם הרוטב ולפעמים הוא יוצא חריף מדיי לטעם האשכנזי :lol:

איפה זה?

ודרך אגב הגלידות היקרות בבורגראנץ' ומקדונלדס שעולות 7-9 שקל ממה הם עשויות? מאותה הגלידה של השקל תשעים,טוב נו שתיים תשעים כבר ו50 גר' של סוכריות מה אתם אומרים על זה? :o

פורסם

הלו! הלו! חומוס פול זה לא ג'אנק פוד!

זה קדוש!

פורסם

הלו! הלו! חומוס פול זה לא ג'אנק פוד!

זה קדוש!

my bad...:)

(שם מתוכננת בליסת השחרור הגדולה)

או אלוהים, בשעה טובה תשתחרר כבר !!!

:P

פורסם

איפה זה?

ודרך אגב הגלידות היקרות בבורגראנץ' ומקדונלדס שעולות 7-9 שקל ממה הם עשויות? מאותה הגלידה של השקל תשעים,טוב נו שתיים תשעים כבר ו50 גר' של סוכריות מה אתם אומרים על זה? :o

זה בטיילת, ממש צמוד לשגרירות האמריקאית. יש שם גם הופעות בלוז ורוק נ' רול חיות. משהו סוף. יש שם גם אוכל מקסיקני ואיטלקי ומה לא...

אם כבר מדברים על גלידות - מאז שהגעתי לארץ אני לא מתלהבת מגלידה כמו פעם. אולי האגן דאז אבל בכל זאת, הגלידות המתועשות האלו מגעילות, חצי פרווה חצי זבל עם חומרים משמרים ו"מתחלבים" ושיט כזה. גלידה טובה באמת - רק בחנויות של רוסים, גלידה רוסית, עשויה משמנת אמיתית. תענוג. הכי שווה לדעתי זה כמו "קסטה" כזאתי של שכבת מרמלדה רכה רכה חמוציות על שכבה של גלידת שמנת מצופה בשוקולת. מממ...

יש KFC בארץ וזה גועל נפש ובנוסף שהם מתעללים בחיות והם ממש ממש אבל ממש לא בריאים ולך תדע מה הטבחים שלהם עושים שם. גם במקדונלדס ככה ובכמט בכל מקום אחר. מישהי שעבדה איתי סיפרה איך שמו לה ג'וק על ההמבורגר במקדונלדס ואיך היא פתחה עליהם ג'ורה.

פורסם

אם מדברים על גלידות הגלידה הכי טובה היא גלידה ב"ש

הסניף המקורי שנמצא בעיר העתיקה ..

מי שלא יודע קצת היסטוריה על הגלידה הזאת

איזו סבתא ז"ל שנפטרה לפני כשנה שנתיים (עולה מברית המועצות ) הקימה את הגלידה הזאת לפני כ 60 שנה.

ועכשיו היא נחשבת לגלידה הטובה בעיר זה בטוח אולי גם מהטובות בארץ :xyxthumbs:

פורסם

טעמתי אבל לא התלהבתי והחלטתי בכלל להחרים אותה כי הם מפלים מזרחים ולא לוקחים אותם לעבודה. גם מורשתה של אותה סבתא עולה מברית המועצות... ::)

חוצמזה, הם יקרים פחד ויש שם פול צבעי מאכל. בע.

פורסם

רוצים אוכל מהיר?

במחיר מינימלי?

ולהתפוצץ עד הסוף?

ושיהיה טעים?

לכו לתחנה מרכזית בת"א קומה אחרונה יש שוורמה משהו בן***** ב 22 ש"ח , אתה מקבל לפאה שם בא מה שאתה רוצה מביא למוכר לשים בא את הבשר ולסגור + פאלפל וצ'יפס חופשי עד שאתה מת.

:)

פורסם

אני יודע שיש בנתניה גלידה טובה של איזה מישהו שעלה מאיטליה, אני צריך לנסות פעם.

יש גם בכפר-סבא גלידה ביתית - פינגויון, אבל היא בשנים האחרונות כבר לא מה שהיתה פעם.

==

הקבר עלינו.

פורסם

בואנה חברה אני רואה שהמצב אצלנו בפורום לא משהו אנשים אוכלים יותר מדי ג'אנק!!!

אני מקווה שאתם לפחות מתאמנים באופן קבוע למה אנחנו אנשים צעירים לא כדאי לחטוף

התקף לב בגיל 30(לא עלינו טפו טפו טפו!!!) סתם אני מגזים :smile1: אבל עדיין!

מה קרה לאוכל ביתי טוב????

אין כמו האוכל של אמא אין!!! ואני יודע שאני קלישאתי משו אבל זה פשוט נכון!!

עדיף אוכל מבושל בכל עת ,ג'אנק רק בחוץ שאיייין ברירה

אגב שלא תבינו אותי לא נכון אני אוהב מדי(בחודש) פעם פיצה אבל ההמבורגר האחרון שאכלתי היה לפני כמה חודשים

והוא רק מחוויר לאוכל המבושל הטעים והבריא של אמא...יאאאאם

;D

פורסם

אמא שלי מבשלת גרוע

פורסם

אמא שלי מבשלת גרוע

למה אתה מלכלך??? :lol:

אחי תאמין לי במשהו:

תעביר שבוע בלי לאכול את האוכל של אמא שלך - לא יודע תחייה על וודקה ,

ואז תבקש מאמא שלך שתכין לך ארוחה משהו מפנק, ותראה שזה לא כזה נורא :xyxthumbs:

פורסם

טעמתי אבל לא התלהבתי והחלטתי בכלל להחרים אותה כי הם מפלים מזרחים ולא לוקחים אותם לעבודה. גם מורשתה של אותה סבתא עולה מברית המועצות... ::)

חוצמזה, הם יקרים פחד ויש שם פול צבעי מאכל. בע.

המורש של הסבתא הוא הבן שלה חח

ליקרים נכון היום אכלתי 6 כדורים 17 שקל לגבי צבעי המאכל אני מסכים אבל עדיין הגלידה הכי טעימה

פורסם

אני לא מלכלך אני אומר את האמת

אני יודע מה זה המושג אוכל של אמא וגם איך שהטעם מתבטא אבל האוכל של אמא שלי לא טעים לא יודע למה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים