עבור לתוכן

משהו ''נורא'' קורה במקדונלס

Featured Replies

פורסם

DAMM IT פשע נגד האונשות צריך להכריז מלחמה על ארה''ב ולפתוח במלחמת עולם שלישית

לעשות את ליל הדולנס (ליל הבדולח למק דונלס) ולהוציא להורג את כול עובדי מקדונלס

• תגובות 179
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם רוצים ג'אנק פוד טעים? לכו ל"מייקס פלייס". נורא טעים, המבורגרים במשקל של 150 עד 300 גרם נדמה לי, מבשר טחון טרי ולא סוליית נעל קפואה שמגישים לכם במקדונלדס ומוגש עם המון ירקות ורטבים בצד. שווה כל אגורה בהחלט.

חוצמזה, יש להם עוד דברים, אחלה פיצות שנאפות בתנור לבנים עם שלל של תוספות אבל גולת הכותרת (לדעתי) זה כנפי העוף שלהם! וזה לא כמו ב"דיקסי" המעאפן שם אומרם לך 6 כנפיים ומביאים לך 6 חצאי-כנפיים מיובשים וחסרי טעם מתובלים ברוטב תעשייתי ומגעיל. שם אתה אומר 12 כנפיים - מביאים לך פאקינג גיגית ברוטב ברביקיו בייתי אמיתי וטעים סוף הדרך. מה שכן, לפעמים הם עושים ניסויים עם הרוטב ולפעמים הוא יוצא חריף מדיי לטעם האשכנזי :lol:

פורסם

בורגראנץ' טעים יותר ממקדונלס , אכלתי במקדונלס שנים , לאחרונה התחלתי לאכול בבורגראנץ'. החסרון שהם יותר יקרים ממקדונלס , והמחיר שיוצא לי בבורגראנץ' פשוט מוגזם , במקדונלס יוצא הרבה פחות בפעמים שיוצא לי לאכול בחוץ.

ולדעי הכי טובה אבל אין לה סניף בארץ .. וחבל זאת קיי אפ סי אם מישהו מכיר. היא מתחרה במקדונלס בעולם , ולדעתי לוקחת אותה.

חבל שאין לה סניפים בארץ , היה לה אחד והוא נסגר..כנראה לא רוצים שלמקדונלס תהיה תחרות אמיתית בארץ.

פורסם

kfc זה לא הארגון שpeta מנסה להשמיד?

שהם מתעללים בחיות לפני שהם הורגים אותם וכו'?

http://www.kfccruelty.com/index.asp

פורסם
  • מחבר

סוף עידן הגלידה ב1.90 ?

כן :pissed:
פורסם

^^

לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(

פורסם

אם נעזוב לרגע, שבבורגים יש טונות שומן, מעט מאוד בשר, וטעם של... של... משהו שלא כל כך קשור לבשר, זה דווקא מאוד טעים, אם עוצמים עיניים וסותמים את האף.

רוצים "אוכל מהיר"? מה קרה לשווארמה? לפחות זה בשר אמיתי...

פורסם

^^^^^^^^^^^^^^

חקוק בסלע וחוץ מזה מה עם אווזי בלאפה טוב ? :xyxthumbs:

פורסם

אם כבר לאכול בשר.... בקר/עוף... יש מקומות כמו פאפאגיו... שב75 שקל אתה יכול להזמין את הנה הרצה.. שזה 12 סוגי בשר כפי יכולתך...

בסוג הרבעי אתה כבר מפוצץ.. תאכיל את החברים בשאר :)

השווארמה של היום זה כבר לא השווארמה של פעם... היום צריךלמצוא מקומות טובים.. כי היום זה כבר לא בשר כבש שלא משנה מה הוא תמיד יהיה טעים..

פורסם

אני מכיר כמה שווארמות שנהנתי מהם

הראשונה בכפר-סבא, "תפארת הפלאפל והשווארמה"

השניה בהוד השרון "הטאבון" (מול בנק הפועלים)

השלישית בחדרה, "שאולי"

הרביעית והכי טובה, היא בכפר מע'ר (מרר, כן, המקום הזה...), השווארמה של ג'אמיל, פשוט תענוג.

פורסם

לא יודע לגבי שווארמות מחוץ לראש העין.. חוץ מ"דקר" ברמת גן ליד שמש.. שבהרבה יותר טובה משמש האגדית... :)

ואני אחד שאוכל לפחות 3 לאפות בשבוע.., ובכלל כל מי שבא לבקר אותי מחוץ לעיר יעיד על כך שהאוכל בראש העין ולא משנה מה.. הוא הכי טוב :)

פורסם

רק בת"א אין לאפות איכות... :'(

"תרבוש" השתפרו רבות מאז תחילת שנות ה 2000... ל"אנטבה" (שנמצאים ממש ליד) יש יופי של שווארמה, הלאפה עצמה והצ'יפס טעונים שיפור.

אגב, שאלה - האם גביה של 21 ש"ח עבור פיתה עם שווארמה (ללא שתיה) זה סכום הגיוני? לדעתי מדובר בעושק חריף להחריד. את המחיר הזה גובה חנות אחרת, לא אנטבה ולא תרבוש (למיטב ידיעתי, בד"כ אני הולך אך ורק על לאפה).

פורסם

אני מכיר כמה שווארמות שנהנתי מהם

הראשונה בכפר-סבא, "תפארת הפלאפל והשווארמה"

פשוט טעים שם 8)

פורסם

האמת שכולכם פסלתם פה סוג ג'אנקפוד שהוא בעצם

אחד החזקים שיש...חומוס פול!

ועל גווניו: חומוס פול עם ביצה, עם קציצות , פטריות וצנובר.

בכל מקרה, לגבי המבורגר, שמעתי שבורגר קינג ממש טובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים