עבור לתוכן

משהו ''נורא'' קורה במקדונלס

Featured Replies

פורסם

לדעתי אתה צודק , באמת יש מגמה של בודי בילדר לאכול כמו חזירים ,

שזה בכלל מיותר ו org-e דיברת שטויות בטונות 200 גרם חלבון טהור???

ליום????

אתה יודע מה זה ? זה בערך 6 קופסאות טונה!

אתה תקבל קריסת מערכות אחרי הקופסא הרביעית!

אנשים לא צריכים לאכול כמו חזירים הם אוכלים יחסית הרבה כי צריכים אבל לא 200 גרם!!

• תגובות 179
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קוראים לזה פאייה, סתם שתדעי.

וזה אכן טעים.

אז זהו, שכותבים את זה בשפת המקור עם "ל". Paelja או Paella. חפש בגוגל. ::)

פורסם

בספרדית ll זה "יא"

כמו מרבייה, או סבייה (Marbella, Sevilla)

פורסם

קראתי רק את התגובה הראשונה ואני מופתע ש 14ע' הלכו על מקדונלדס או יותר נכון על "גלידה" :s05: זה לא פורום מחשבים :bash:

WTF?

פורסם

לדעתי... כל האנשים שמאשימים את מקדונלדס הם מפגקים ברמות...

כי אף אחד לא הכריח אותם, הם אכלו שם בגלל רצונם החופשי

ועכשיו שהם אכלו יותר מדי הם מאשימים את החברה (WTF)

אני אישית חושב שהאוכל שם טעים... למרות שאני אוכל שם אולי פעם בחוד או חודשיים (ממש נדיר)

וכל מי שמדבר על מחירים ועל שומנים שם...

לא רוצים, לא צריך, אף אחד לא מכריח אותכם ואם אתם שמנים זה לא הם, זה אתם!

פורסם

קודם כל קח שיעורים פרטיים בלשון ואז דבר..

פורסם

1. אם אתה כזה חכם גדול תתקן אותי, (אגב אני דיסלקט אז אתה יכול לדחוף את השיעורים פרטיים שלך לא משנה לאן)

2. מה קשור עכשיו!!!

3. אני מדבר על אנשים שסתם רוצים להרויח כסף... והם לא מודעים למעשים שלהם

עריכה:

אתה חושב שהכריחו את הילד הזה לאכול שם? זה אשמת הוריו או אשמתו... ובסוף הם יתבעו את מקדונלדס...

fat%20kid.jpg

פורסם

הילד הזה שמן בטח ביגלל מחלה (יש מחלות שגורמות לאכול הרבה ויש מחלות שגורמות להשמנה)

וזה שהשמנים מאשימים את מקדולנד או כל חברת ג"נק אחר זה מטומטם פשוט שלא יוכלו שם ולא יקחו תילדים לשם

יש מספיק מקומות אחרים

פורסם

אני לא ממש מתלוננת על הטעם במקדונלדס אבל בהחלט יש מקום לשיפור. האוכל שאתה מקבל אף פעם לא יראה אפילו קרוב למה שהוא נראה בפוסטר. הקציצה של ההמבורגר תמיד דקיקה כמו סוליית נעל, ואין כמעט ירקות וכל הקומפלקס ספוג לגמרי באיזה רוטב שהם שמו או שזה מהמים מהקרח שהפשיר מההמבורגר עצמו שהם שמו על הגריל כשהוא עוד קפוא.

פורסם

הבעיה היא שחברות הFAST FOOD לא הודיעו על הנזקים שהאוכל שלהם יכול לעשות. כמו שתקנה תרופה, ותופעות הלוואי שלה לא יהיו רשומות בדף.

פורסם

fat%20kid.jpg

אהעעעעעחחחחחח, התמונה הזו כיכבה לא מעט זמן כ Avatar שלי. אבל ברזולוציה הרבה יותר נמוכה... קבל ח"ח! :xyxthumbs:

פורסם

זה לא הילד ממישלין?

פורסם

זה לא הילד ממישלין?

:lol:

פורסם
  • מחבר

הוא נראה ממש ערבי

פורסם

הבעיה היא שחברות הFAST FOOD לא הודיעו על הנזקים שהאוכל שלהם יכול לעשות. כמו שתקנה תרופה, ותופעות הלוואי שלה לא יהיו רשומות בדף.

הן דווקא כן רשומות :|

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים