פורסם 2006 במרץ 819 שנים חחח לAMD נגמרו הקלפים.חחחחח זה מה שאתה חושב amd מפתחת לה באיזה מעבדה סודית איזה מעבד ומתי ש-intel יחשבו שהם בשיא היא תכניס להם מתחת לחגורה.סמוך על amd.
פורסם 2006 במרץ 819 שנים חחחחח זה מה שאתה חושב amd מפתחת לה באיזה מעבדה סודית איזה מעבד ומתי ש-intel יחשבו שהם בשיא היא תכניס להם מתחת לחגורה. סמוך על amd. לא בטוח בכלל - כל חולי הAMD - אולי תתרגלו לINTEL שולט
פורסם 2006 במרץ 819 שנים לא בטוח בכלל - כל חולי הAMD - אולי תתרגלו לINTEL שולט כל חולי האינטל AMD זה טוב ! אם לא היה AMD לא היה קונרוי בדרך לא היה דואל קור וכמובן שלא היה דבר כזה 64 ביט לדסקטופ
פורסם 2006 במרץ 819 שנים ואם לא היה אינטל אז לך תגע אם היה לך עכשיו PC בביתאני יודע שלא היה אבל אני בסך הכל מנסה להגיד שהתחרות טובהחבל שלא הבנת את הנקודה
פורסם 2006 במרץ 819 שנים את זה כולם מבינים, ומחזיקים אצבעות ל AMD עריכה: ועדיין, כולנו רוצים את ה BEST VALUE FOR MONEY על המחשב שלנו. וכרגע נראה שזה אינטל.
פורסם 2006 במרץ 819 שנים עזבו שטויות מה טוב מה לא ואם לא היה את מי שהמציא את הגלגל אז היינו עדיין היום בתקופת ימי הביניים כי הכל היה בא בדיליי.....אני לא חושב שזה מה שמעניין את פותח התארד...קיצר אני הייתי הולך על כפול ליבה מאותם הסיבות שצויינו למרות שאולי תהיה בעיה עם הקטע של ה64 BIT שהולך טוב כרגע עם המערכת החדשה שיוצאת....אני לא יודע עם יש אותו באינטל ואם אין אז זה יהיה קצת בעייתי כאן תצטרך כבר להסתמך על דברים עקריים שאתה מתכנן לעשות איתו
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מציאים לך כפול ליבה במחיר זול יותר מחד ליבה. זה יותר שווה. אל תשכח שהוא עם FSB 533. והלוחות תומכים 800\1066. ככה שאתה יכול לעלות לFSB 800 בכיף, בלי שמשהו יגביל אותך בכלל. אתה מקבל פה איזה 3.5GHZ לכל ליבה, ואז זה בכלל חיה רעה עם שתי ליבות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.