פורסם 2006 במרץ 819 שנים מה אתה צריך קירור ?בדרך כלל יש למגבד מאוורר (40-60 מ"מ) או שניים וזהו זה מספיק..
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מגבר של אוטו לרוב לא מצויד במאוררים.. הוא כולו עשוי מאלומיוניום ככה שהוא מקורר היטב... שאל את השאלות שלך בפורום אם אף אחד לא עונה לך תפנה אליי בפרטי...
פורסם 2006 במרץ 819 שנים מחבר סבבה תודה חבר'ה...יש לי מגבר של jbl gto 75.4http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/2911.htmlהוא בא בלי מאווררהתקנתי אותו באוטו במקום שאויר בשום מצב לא מגיע ולא יוצא משםשמתי פלטה בין המושבים האחוריים לבין הבגאז' ועל הפלטה יושב המגבראני חייב לקרר אותו איך שהו כי הוא כולו מחומם בעיקר בצלעות קירור שלוחשבתי על לסדר לו איורור עם תעלות אחד מוציא אויר אחד מכניס אויראני אצלם יותר את המקום שהמגבר בדיוק יושב עליו ככה תדעו על מה אני מדבר ותצליחו אולי לעזור לי יותר טוב....תודה בינתיים
פורסם 2006 במרץ 919 שנים מחבר צילמתי כמה תמונות, מקווה שהן מספיק טובות כדי להבין מה הולך שם... ככה המגבר יושב על הפלטה שימו לב שהפלטה עומדת על שכבה דקה של עץ זה כמו קרטון כזה שכחתי איך קוראים לזה השכבת העץ הזאת היא בעצם גם פלטה שמכסה לי את הגלגל רזרבי וכל וכל הדברים של תא המתען מונחים עליה חשבתי בכלל לחתוך חתיכה מהעץ הדק הזה ככה שיהיה לי גישה להביא אויר מאיפה שהגלגל הרזרבי נמצא ד"א כשהמשענת של המושב במקומה אז המשענת דבוקה לחלק העליון של המגבר ככה שאין מצב שאויר יגיע בכלל לחלקו העליון של המגבר בין המשענת לחלק התחתון של המגבר יש בערך 5 ס"מ רווח. ובין חלקו התחתון של המגבר לפתח של הגלגל יש בערך 15 ס"מ רווח. חשבתי לעשות חור בחתיכת העץ הזו ולחבר שני מאווררים שיוציאו אויר מהאיזור של המגבר לכיוון שמונח של הגלגל...אני בטוח שאז כבר פחות יהיה חנוק באזור הזה תנו לי עוד רעיונות...אני בטח שיש לכם תודה
פורסם 2006 במרץ 919 שנים מחבר סבבה...אבל אני לא רוצה לצפות שיום יבוא והוא יתחיל להכנס לי לפרוטקשנים. לא יזיק אם אני אשים מאוורר או 2...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.